زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس وکارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر کباب شده را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۶۰ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت گاو کم چرب و چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

سیر: ۲ حبه

پاپریکا: یک قاشق چایخوری

پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. گوشت چرخ‌کرده را همراه پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

۲. پیاز رنده و سیر له شده را به گوشت بیفزایید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس مواد را یک تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

۴. بعد از گذشت زمان لازم از مخلوط گوشت، همبرگرهایی گرد با قطر مناسب ایجاد کنید.

۵. همبرگرها را روی گریل یا منقل باربکیو قرار دهید و از هر طرف ۴ تا ۵ دقیقه گریل کنید.

نکته: گریل کردن و کبابی کردن همبرگر چربی‌های اضافی آن را از بین می‌برد. ادویه‌ها نیز در کاهش چربی اضافی نقش مهم دارند.

طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا