زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی ، مناسب برای دورهمی های سال نو


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: استفاده از میوه های مختلف در تهیه دسر شارلوت سلطنتی کاملا سلیقه ای است. به عنوان مثال من در دستور امروز از موز استفاده کردم اما شما می توانید از توت فرنگی یا هر میوه دیگری استفاده کنید. در استفاده از مغزها نیز مختارید و اگر خلال بادام یا پسته در دسترس نداشتید موردی ندارد اما حتما از گردو استفاده کنید چرا که طعم آن را بی نظیر می کند.

طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی ، مناسب برای دورهمی های سال نو

مواد لازم برای تهیه نان رولت

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۹۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل ۱.۴ قاشق چای خوری
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱.۴ قاشق چای خوری
شکلات آب شده نصف پیمانه

طرز تهیه

فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ابتدا سفیده ها و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. دقت کنید که تخم مرغ ها حتما باید به دمای اتاق رسیده باشند. سپس با همزن برقی سفید تخم مرغ را بزنید تا کف کند. سپس نصف شکر را اضافه کنید و با همزن برقی تا جایی بزنید که تا کاملا سفیده تخم مرغ پفی شود و از کاسه جدا نشود.

مابقی پودر شکر را به همراه وانیل به زرده ها اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آب جوش را اضافه کنید و مجددا با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود. در ادامه عسل را اضافه کنید و مجددا با همزن برقی بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

آرد را به همراه بیکینگ پودر سه بار الک کنید و به زرده تخم مرغ اضافه کنید. دقت کنید هنگام اضافه کردن به زرده بازهم از الک عبور دهید و در ادامه سفیده تخم مرغ را نیز به آن اضافه کنید و مواد را با لیسک مخلوط کنید. حواستان باشد آرد را کم کم اضافه کنید. در سینی فر کاغذ شیرینی پزی را پهن کنید به شکلی که کاغذ شیرینی پزی از دو طرف بیرون باشد. مقداری روغن مایع روی کاغذ بریزید و با قلم آن را پخش کنید. مواد را داخل سینی بریزید و با ضخامت یکسان پهن کنید. سپس سینی را سه بار روی زمین بکوبید تا تمام حباب های داخل مایع گرفته شود.

سینی را داخل فری که از قبل گرم کردید در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گرا به مدت ۵ الی ۸ دقیقه قرار دهید تا بپزد. اگر سطح رولت اسفنجی بود و به دست شما نچسبید یعنی به طور کامل پخته است. زیاد نگه داشتن رولت در فر موجب شدن و ترک برداشتن آن می شود. بعد از اینکه رولت را از فر درآوردید روی آن یک پارچه نخی بیندازید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

در یک سینی جداگانه مقداری پودر قند را الک کنید. با یک چاقوی تیز کناره های رولت را صاف کنید. سپس رولت ر برداشته و به صورت برعکس روی پارچه ای که پودر قند روی آن بود، بخوابانید و آرام رولت را به همراه پارچه رول کنید و ۳۰ دقیقه بگذارید تا به همان حالت بماند. بعد از نیم ساعت رولت را باز کنید و با یک کاردک شکلات آب شده را روی آن بمالید. و رولت را لوله کنید. دو طرف را ببرید که صاف باشد. رولت را کنار بگذارید تا سس میانی را آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس میانی

شیر ۴ لیوان
شکر ۳.۴ پیمانه
موز ۴ عدد
خامه ۱.۵ عدد
گردو خرد شده نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه
وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

۴ قاشق ژلاتین را با ۵ قاشق آب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به روش بن ماری کاملا آب شود.

موزها را ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. شیر را همراه شکر را داخل یک شیر جوش می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در این مرحله نیازی به جوشاندن شیر نیست همینکه حرارت آن کمی بالا رفت از روی شعله بر می داریم.

خامه زده شده که از قنادی تهیه کردید را در ظرفی جداگانه با قاشق هم می زنیم. بعد با شیری که گرم شده خامه را باز می کنیم که گوله گوله نشود. در ادامه موز خرد شده و گردوهای خرد شده و خلال پسته و بادام را به آن اضافه می کنیم. در نهایت هم تمام شیر و نصف قاشق چای خوری وانیل را به ترکیب اضافه می کنیم. سپس ژلاتین آب شده را می افزاییم و هم می زنیم و داخل یخچال قرار می دهیم. هر ۵ دقیقه به ۵ دقیقه دسر را هم بزنید که کامل نگیرد. هدف ما از این کار این است که مواد کمی سفت شود. اما حواستان باشد که خیلی نباید سفت باشد.

برای بیرون دسر باید ظرفی را استفاده کنید که حتما گود باشد مانند یک کاسه شیشه ای یا استیل یا دیس های گود. یک مشمبای فریزر در ظرف پهن کنید و دقت کنید تا پلاستیک تمام دیواره ها را نیز علاوه بر کف بپوشاند. حالا نان رولت شکلاتی که از قبل آماده کرده بودیم را به برش های نازک تقسیم می کنیم و کف ظرف می چینیم. دقت کنید برای جلوگیری از خرد شدن نان هنگام برش حتما از چاقوی برش کیک اره ای دنده ریز استفاده کنید. یک پارچ آب جوش کنار دست خودتان بگذارید و هر برش نازکی که به رولت می دهید چاقو را داخل آب بکنید و دوباره برش بعدی را بزنید. نازک هم ببرید که هنگام چیدن، رولت ها کم نیایید. تمام قسمت های خالی را باید با تکه های نان رولت پر کنید که مواد به بیرون نشت نکند. سپس یک لایه از سس شارلوت که آماده کرده بودید را روی رولت ها بریزید و دوباره یک لایه نان رولت بچینید. این کار را تا اتمام مواد و نان رولت انجام دهید و روی لایه آخر نان رولت بچینید و اجازه دهید یک شبانه روز در یخچال بماند تا کامل خود را بگیرد. نوش جان

طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی ، مناسب برای دورهمی های سال نو

طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی ، مناسب برای دورهمی های سال نو



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا