طرز تهیه آش بلغور گندم در خانه + فوت و فن
همشهری آنلاین: با خوردن آش گندم به دلیل آن که قند موجود در آن به تدریج آزاد میشود، ما دیرتر احساس گرسنگی می کنیم. حبوبات داخل این اش نیز باعث افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها می شود. مصرف آن موجب بهبود و افزایش فعالیت روزانه و حافظه می شود. حبوبات با داشتن کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می کند.در ادامه طرز تهیه آش گندم یزدی را بخوانید.
آش بلغور گندم
آمادهسازی: یک ساعت
پخت: ۳ساعت
تعداد: ۴نفر
مواد لازم:
گندم شیر: ۱۰۰گرم
نخود: ۵۰۰گرم
گوشت: ۵۰۰گرم
پیاز: ۲عدد متوسط
کشک سابیده شده: به میزان لازم
نعناع و پیاز داغ: به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه گندم شیر
گندم: ۵۰۰گرم
شیر: یک لیتر
زعفران دمکرده: یکچهارم قاشق چایخوری
زردچوبه، زیره سیاه، سیاهدانه و نمک: هر کدام یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱.گندم را آسیاب کنید بهصورت آرد گندم شود. شیر را هم در ظرفی بجوشانید.
۲.آرد گندم را به شیر در حال جوش اضافه کنید و مرتب هم بزنید. زعفران، زیره سیاه، سیاهدانه، فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا مواد با یکدیگر بپزند و تمام شیر به خورد گندم برود.
۳.بلغورها را بپزید و پس از پخت، زمانی که بلغورها سرد شد، روی یک تنظیف توری یکدست پهن کنید تا خشک شوند. نخودهای خیس خورده را در پیاز تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
۴.گوشت خردشده را تفت دهید و بعد بپزید. بعد از نیم پز شدن گوشت، محتویات نخود را به آن اضافه کنید تا با همدیگر بپزند. پس از پخت مواد، گوشتها را له کنید و دوباره در قابلمه بریزید.
۵.گندم شیر، در قابلمه بریزید. سپس کشک سابیدهشده را اضافه کنید و در نهایت نعناع داغ، سیرداغ و کمی نمک را به موادآش اضافه کنید و اجازه دهید تاآش با حرارت ملایم جا بیفتد.
نکته:
در تهیهآش گندم شیر میتوانید از رشته آشی نیز استفاده کنید. در این صورت رشته را در مراحل آخر بهآش اضافه کنید.