بهداشت و درمان

آمار نهایی پویش «نه به تصادف» تا ۱۵ اردیبهشت اعلام می‌شود



حسین کرمان پور با اشاره به نقش اصلی مردم در کاهش تصادفات گفت: این پویش‌ها موقتی هستند و نمی‌توانند همه‌چیز را تغییر دهند. در نهایت این مردم هستند که باید رعایت کنند تا حادثه‌ای رخ ندهد. فرهنگ رانندگی باید به‌طور مداوم تقویت شود و این وظیفه فقط بر دوش نهادهای رسمی نیست؛ اما اگر بخواهیم با مردم صادق باشیم در صورتی که این پویش ناموفق بوده، باید این موضوع را به مردم اطلاع دهیم. چرا که اگر آمارها نادرست باشد و برنامه‌ریزی‌ها بر اساس آن صورت گیرد نمی‌توان انتظار داشت که تصمیم‌گیری‌های مسئولان یا حتی مردم به‌درستی انجام شود.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: بر همین اساس در تاریخ ۱۵ اردیبهشت آمار دقیق‌تری ارائه خواهد شد. دلیل این فاصله زمانی آن است که طبق نظر پزشکی قانونی مرگ ناشی از تصادف تنها به لحظه حادثه محدود نمی‌شود و شامل افرادی هم می‌شود که پس از حادثه در بیمارستان بستری شده‌اند و بعد از مدتی جان خود را از دست می‌دهند.

وی تصریح کرد: برای مثال اگر فردی در تاریخ ۱۵ فروردین دچار سانحه شود و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری باشد تا ۱۵ اردیبهشت تحت نظر خواهد بود و اگر در این مدت فوت کند در آمار مرگ‌ومیر ناشی از تصادف لحاظ خواهد شد. بنابراین قضاوت درباره اثربخشی یا عدم موفقیت این پویش تنها پس از این بازه زمانی ممکن است.

وی افزود: در حال حاضر آمار قطعی در دست نیست. آنچه تاکنون مشخص شده این است که ۳۵۶۸ نفر از مصدومان تصادفات در بیمارستان‌ها و بخش‌های آی‌سی‌یو بستری هستند و حال آن‌ها وخیم گزارش شده است. سرنوشت این بیماران تأثیر مستقیمی بر نتیجه نهایی پویش دارد، برای فرهنگ‌سازی باید هزینه کرد و این هزینه در واقع نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است و بیشترین سود از پویش «نه به تصادف!» نصیب شرکت‌های بیمه می‌شود.



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا