اجتماعی > سلامت

کنگره‌های علمی؛ از مهم‌ترین مسیرهای رشد علمی و حرفه‌ای پزشکان جوان



همسو پزشکی: دهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حضور گسترده پزشکان، متخصصان، اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و انجمن‌های علمی مرتبط، صبح امروز (چهارشنبه) ۹ اردیبهشت ماه در تهران آغاز به کار کرد.

به گفته دکتر سید سعید حسینی – دبیر اجرایی کنگره، برگزاری این رویداد علمی به‌صورت تجمیع‌شده، با هدف ارتقاء هم‌افزایی میان رشته‌های مختلف قلب و عروق، تسهیل در دسترسی به تازه‌ترین مباحث علمی و بهینه‌سازی منابع علمی و آموزشی صورت گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت همکاری و هماهنگی میان زیرشاخه‌های تخصصی این حوزه اظهار داشت: حوزه قلب و عروق، شامل رشته‌های متعددی از جمله قلب بزرگسالان، قلب کودکان، جراحی قلب، تصویربرداری، الکتروفیزیولوژی، توانبخشی قلب و… است که به‌ شدت به یکدیگر وابسته‌اند. بسیاری از موضوعاتی که در یکی از این حوزه‌ها مطرح می‌شود، به سایر حوزه‌ها نیز مرتبط است. به همین دلیل، تصمیم گرفته شد که به‌ جای برگزاری کنگره‌های جداگانه توسط هر انجمن، یک کنگره جامع و مشترک برگزار شود.

حسینی همچنین در بخشی از سخنان خود بر اهمیت حضور فعال پزشکان جوان و دستیاران تخصصی در چنین رویدادهایی تأکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین مسیرهای رشد علمی و حرفه‌ای، حضور در کنگره‌ها، مشارکت در ارائه سخنرانی‌ها و پیگیری پژوهش‌های علمی است. همکاران جوان هرچه زودتر در این مسیر وارد شوند، آینده علمی و حرفه‌ای موفق‌تری خواهند داشت.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر در درمان‌های قلبی افزود: ما در مسیر پیشرفت، به‌سمت درمان‌های مؤثرتر و کم‌خطرتر حرکت می‌کنیم. امروزه بسیاری از مداخلات در حوزه دریچه‌های قلبی با روش‌های آنژیوگرافی یا جراحی‌های کم‌تهاجمی انجام می‌شود. در حوزه جراحی نیز، از برش‌های کوچک‌تر (حدود ۳ تا ۴ سانتی‌متر) استفاده می‌شود که باعث کاهش عوارض و راحتی بیشتر برای بیمار می‌گردد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، تاکنون بیش از ۲هزار نفر از پزشکان، پرستاران، فیزیوتراپیست‌ها، پرفیوژنیست‌ها و سایر گروه‌های حرفه‌ای مرتبط در این کنگره ثبت‌نام کرده‌اند. استقبال گسترده از این رویداد نشان‌دهنده اهمیت علمی، آموزشی و عملی آن در سطح کشور است.

دهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با مشارکت انجمن‌های علمی قلب کشور، دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیمارستان‌های تخصصی و مراکز تحقیقاتی معتبر در حال برگزاری است و انتظار می‌رود دستاوردهای علمی و عملی آن نقش مؤثری در ارتقاء سطح درمان بیماری‌های قلبی در کشور داشته باشد.

این کنگره از ۹ الی ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود و برنامه‌های آن تا روز جمعه ادامه دارد. طبق اعلام دبیر اجرایی، نشست‌ها و سخنرانی‌های علمی از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز شده و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت. هم‌زمان در ۱۰ تا ۱۲ سالن، پنل‌ها و جلسات تخصصی برگزار می‌شود.

در روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نیز برنامه‌ای ویژه برای نمایش زنده یک تعویض دریچه در بیماری که قبلا عمل شده و دریچه بافتی قبلی او تخریب شده از طریق آنژیوگرافی و یک جراحی قلب با برش کوچک (کم‌تهاجمی) تدارک دیده شده است که طی آن تعویض دریچه قلبی به‌صورت عملی و مستقیم برای شرکت‌کنندگان نمایش داده می‌شود.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا