ارتقای پژوهشهای دانشگاهی با تمرکز بر فناوریهای نوین دارویی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، دکتر سعید سرداری روز یکشنبه(۱۴ اردیبهشت ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با موضوع برگزاری نخستین رویداد تخصصی بین المللی فناوری دارویی ایران(تکفارما۲۰۲۵) در تابستان سال جاری توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با تأکید بر اهمیت تقویت حوزه پژوهش در دانشگاهها اظهار داشت: در شرایطی که مشکلات مالی موجب کاهش توجه به پژوهش و آموزش در بسیاری از دانشگاهها شده است، سرمایهگذاری در این حوزهها نقشی حیاتی در پویایی و پیشرفت دانشگاه ایفا میکند.
وی با اشاره به اینکه تحقیقات در حوزه فناوری باز، رویکردی خاص و نوین را در پژوهش دنبال میکند، خاطرنشان کرد: امروزه دانشگاهها، بهویژه در حوزه بهداشت و درمان، با چالشهای مالی گستردهای مواجهاند که تأثیر مستقیم بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی آنها دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، همچنین نقش رسانهها را در ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشگاه و جامعه بسیار مهم دانست و اظهار داشت: اگر دانشگاهها قصد دارند تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشند، باید از ظرفیت رسانهها برای دریافت بازخورد، انتقال مطالبات جامعه و انعکاس نیازهای مردم بهره بگیرند.
سامیت زنجان میتواند چالشهای صنعت داروسازی را کاهش دهد
صالح آبادی رئیس پارک علم و فناوری سلامت استان زنجان در ادامه این نشست خبری اظهار کرد: در حوزه فناوری دارویی، ظرفیتها و پتانسیل قابل توجهی وجود دارد؛ اما متأسفانه هنوز به طور کامل از این توانمندیها بهرهبرداری نشده است.
وی افزود: استان زنجان با برخورداری از جمعیت قابل توجهی از دانشجویان و اساتید متخصص در حوزه داروسازی، زمینه مساعدی برای توسعه این بخش دارد.
رئیس پارک علم و فناوری سلامت استان زنجان با بیان اینکه امروزه ضروری است که دانش موجود در جامعه به فناوریهای نوین متصل شود و در مسیر رشد و پیشرفت قرار گیرد، گفت: سامیت بهعنوان یک بستر مهم میتواند محلی برای ارائه ایدههای نوآورانه، جذب سرمایهگذار و تعامل میان فعالان این حوزه باشد.
صالح آبادی خاطر نشان کرد: برگزاری سامیت نهتنها به ارتقای سطح فناوری دارویی کشور کمک خواهد کرد، بلکه با حل چالشهای موجود، تأثیر چشمگیری در بهبود خدمات دارویی و تأمین نیازهای جامعه خواهد داشت.
انتهای پیام/