زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه ماهی سوخاری ترد و لذیذ با سیب زمینی سرخ کرده به همراه سس مخصوص


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: ماهی سوخاری با ترکیب لایه‌ای ترد و خوشمزه در بیرون و حفظ لطافت و آبدار بودن داخلش، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در آشپزی بسیاری از افراد پیدا کند. این غذای لذیذ و ساده را می‌توان همراه با سالاد دلخواه، که می‌تواند مکملی عالی برای طعم ماهی باشد، و برش‌های لیمو که به طعم آن تازگی می‌بخشند، میل کرد. البته در این آموزش طرز تهیه یک سس خوشمزه را نیز به شما یاد می دهیم. این ترکیب، یک شام سریع و خوشمزه برای هر زمان از روز است.

بیشتر بخوانید:

سبزی پلو با ماهی شب عید را امسال متفاوت طبخ کنید

طرز تهیه ماهی سوخاری ترد و لذیذ با سیب زمینی سرخ کرده به همراه سس مخصوص

مواد لازم

ماهی ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
آب لیموی تازه ۱ عدد
آرد یک پیمانه
خیارشور ۱ عدد متوسط
سس مایونز یک پیمانه
ریحون خشک نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و خلال کنید. سیب زمینی ها را داخل صافی بریزید و کمی نشاسه ذرت روی آن بپاشید و خوب مخلوط کنید تا نشاسته روی همه سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس آنها را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بلافاصله به آن نمک و فلفل سیاه بزنید.

ماهی را نیز بعد از جدا کردن تمام استخوان هایش داخل یک کاسه بگذارید و آن را با پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید. در یک بشقاب کمی آرد معمولی بریزید و نمک بزنید و پخش کنید و ماهی کاملا به آرد آغشته کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

در کنار ماهی سوخاری حتما یک سس مخصوص و خیلی راحت هم درست کنید. خیارشور را رنده کنید و کمی به آن ریحون خشک، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو تازه و سس مایونز بزنید.

ماهی سوخاری، سیب زمینی سرخ شده با طعم فلفل و نمک و سس مخصوص؛ حتما این ترکیب خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه ماهی سوخاری ترد و لذیذ با سیب زمینی سرخ کرده به همراه سس مخصوص



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا