سلامت > تغذیه
ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه افزود: ارزیابی حسی به مردم این امکان را میدهد که بدون تجهیزات خاص، تا حدودی کیفیت مواد غذایی را تشخیص دهند و با آگاهی نسبت به خرید و مصرف اقدام کنند
وی ادامه داد: بسیاری از محصولات، اگرچه از نظر شیمیایی و میکروبی مطابق ضوابط هستند، اما ممکن است ظاهری غیرقابل قبول داشته باشند. آموزش روشهای تشخیص این موارد، ضروری است.
انصاری با اشاره به تجربه روزمره مردم در خرید محصولاتی مانند برنج و چای، گفت: باید شاخصهایی مانند بو، رنگ، بافت و ظاهر کلی را به صورت ساده آموزش دهیم تا هر فرد بتواند تشخیص اولیهای از سلامت کالا داشته باشد.
وی تصریح کرد: ارزیابی حسی مکمل آزمونهای آزمایشگاهی است و میتواند به عنوان راهی مردمی برای ارتقای ایمنی غذایی ترویج داده شود.