زندگی > تغذیه و آشپزی

۲ دستورالعمل متفاوت برای تهیه کیک باقلوا ترکیه‌ای




باقلوا در بسیاری از کشورهای خاورمیانه به عنوان دسر جشن‌ها و مراسم مختلف استفاده می‌شود. این دسر ترکیه‌ای از لایه‌هایی از شیرینی‌های ترد و کره‌ای فیلو ساندویچ گردوی خرد شده با هل و آغشته به شربت درست می‌شود.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا