زندگی > تغذیه و آشپزی

روش تهیه یک صبحانه مقوی با میوه و کره بادام‌زمینی


همشهری آنلاین: به جای صبحانه‌های تکراری، زمستان امسال ساندویچ وافل کره بادام زمینی و میوه را به عنوان یک خوراکی مقوی و گرم برای صبحانه امتحان کنید.

نام غذا: ساندویچ وافل کره بادام زمینی و میوه

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

آرد شیرینی: ۲ لیوان

بکینگ پودر: ۳ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شیر کم‌چرب: ۳ لیوان

کره آب شده: یک لیوان

نمک: به میزان لازم

کره بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری

میوه دلخواه: نصف لیوان

طرز تهیه:

۱. بکینگ پودر، آرد و نمک را ترکیب کنید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ، شیر و کره را خوب هم بزنید.

۲. مواد خشک را به ترکیب تخم‌مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی داشته باشد.

۳. تابه گریل را چرب کنید و وقتی داغ شد مواد وافل را در آن بریزید. هر طرف وافل را ۵ دقیقه بپزید.

۴. صبر کنید تا وافل‌ها از حرارت بیفتد. بعد آنها را برش دهید و روی هر برش کره بادام زمینی بمالید.

۵. میوه دلخواهتان را خرد کنید و روی لایه کره بادام زمینی بچینید. بعد لایه بعدی وافل را روی آن بگذارید.

نکته: می‌توانید وافل را در ظرف دربسته در یخچال برای یک روز نگه دارید.

روش تهیه یک صبحانه مقوی با میوه و کره بادام‌زمینی



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا