آرد نانوایی
-
سلامت > تغذیه
استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
همسو پزشکی: زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد» با هدف کاهش کمخونی / احتمال اجرای برنامه جدید از ۱۴۰۵
دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود ۲۰ سال از زمان اجرای برنامه غنیسازی آرد با…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
چرا «نان کامل» بهتر از «نان سفید» است
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید، گفت:…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > نظام سلامت
بازنگری در برنامه غنیسازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
همسو پزشکی: اواخر آبان ماه جلسهای با حضور مسؤولان دفتر بهبود تغذیه جامعه، سازمان غذا و دارو و همچنین متخصصین…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
بازنگری برنامه ملی غنیسازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک
همسو پزشکی: زهره احمدپور گفت: این برنامه که با هدف کاهش کمخونی فقر آهن و ارتقای وضعیت تغذیهای جامعه طراحی…
بیشتر بخوانید »