آشپزی – دستور پخت
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه جو دوسر با کدو برای صبحانه
همشهری :مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این صبحانه ۳۰ -۹۰ دقیقه است. مقدار مواد اعلام شده…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
روش تهیه ترشی سالاد فصل مخلوط با گوجه | ادویه مخصوص ترشی سالاد فصل چیست ؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بسیاری از کدبانوهاتی ایرانی با فرا رسیدن فصل سرما ترشی می اندازند…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سوپ استرالیایی؛ قاتل سرماخوردگی | افشای راز بزرگ مریض نشدن استرالیایی ها
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: استرالیایی ها در فصول سرد کمترین میزان سرماخوردگی را دارند. مردم این کشور یک نوع سوپی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه کباب ساطوری یا بناب اصیل آذربایجان + فوت کوزه گری
به گزارش همشهری آنلاین، اما طرز تهیه کباب ساطوری یا بناب چگونه است؟ با توجه به چه نکاتی میتوان کباب…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
دوبار پَچ رامسری؛ خورشتی سرشار از ویتامین مخصوص روزهای سرماخوردگی
همشهری آنلاین- دوبار پَچ به معنی دوبار پخته شدن است. اگر به مراحل پخت آن دقت کنید متوجه خواهید شد…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه شیره خرما در خانه با ماندگاری بالا
به گزارش همشهری آنلاین، شیره خرما یا به قول جنوبیها سیلون خرما یکی چاشنی محبوب ایرانی است که هم یک…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سوپ مجلسی دال عدس با سبزیجات؛ فوری، خوشمزه و دلچسب
همشهری آنلاین- فصل پاییز به دلیل سرد شدن هوا و شایع شدن بیماری سرما خوردگی معمولا سوپ بیشتر از فصول…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای ۴ نفر | فوت و فن خوشمزه و جا افتاده شدن قورمه سبزی + اندازه سبزی و گوشت
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیهی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
آشنایی با روش تهیه انارپلو با انواع گوشت + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی روش پخت انارپلو با انواع گوشت را ارائه کرده است،…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
روش تهیه آسان خورشت انار سیر
همشهری آنلاین: دانه های یاقوتی رنگ انار رنگ و لعاب زیبایی به غذاهایی پاییزی می دهندو سفره را خوش رنگ…
بیشتر بخوانید »