آشپزی – دستور پخت
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه لازانیای مرغ و ریحان با قارچ و سس بشامل
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: لازانیای مرغ و ریحان یکی از بهترین و ساده ترین روش های پخت لازانیا را دارد…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
چرا کباب کوبیده شما خوشمزه نمیشود؟ ؛ راهنمای کامل پخت کباب کوبیده در خانه
به گزارش همشهری آنلاین، کباب کوبیده از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که طعم بینظیر و بافت نرم آن،…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
رسپی متفاوت عدسی ؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: عدسی به روش های متفاوتی طبخ می شود و با اینکه پایه اصلی همه این دستوران…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه دونر کباب ترکیه ای که خیلی سریع آماده می شود
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: کبابترکی یا دونر کباب به معنای کباب چرخان و چرخنده است که منشأ آن از شهر…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی با طعم بی نظیر
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در تهیه زرشک پلو با میتوانید از ران مجلسی استفاده کنید که برای مهمانیها فوق العاده…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس برای ۴ نفر
به گزارش همشهری آنلاین، سالاد ماکارونی با کالباس، از سالاد بودن تنها نام آن را یدک میکشد وگرنه یک غذای…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
۵ غذای بدون گوشت که همه دوست دارند
این مطلب از همشهری آنلاین، قرار نیست شما را به گیاهخواری مطلق دعوت کند؛ هدف این است که شما را…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
ترشی گیلاس چگونه درست میشود ؟ + فوت و فن تهیه ترشی گیلاس
به گزارش همشهری آنلاین، گیلاس، این میوه تابستانی پرطرفدار، نهتنها بهصورت تازه مصرف میشود، بلکه در قالب ترشی نیز یکی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
با بیسکویت پتی بور چی درست کنم ؟ ؛ روش تهیه دسر بیسکویتی یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور
به گزارش همشهری آنلاین، دسرها همیشه پای ثابت مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی هستند، اما گاهی وقت کم یا دسترسی محدود…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات طعم دار و خوشمزه
به گزارش همشهری آنلاین، خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند.…
بیشتر بخوانید »