آشپزی – دستور پخت
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
۵ غذای ساده و سالم برای وعده شام
به گزارش همشهری آنلاین، بسیاری از افراد به دلیل کمبود وقت یا نداشتن ایده، به غذاهای ناسالم، سنگین یا آماده…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
غذای ساده و سریع با سیب زمینی چی بپزم ؟ ؛ روش تهیه کوکوی قارچ بدون اینکه قارچ ها آب بیندازند
به گزارش همشهری آنلاین، اگر به دنبال یک غذای سریع، مقوی و بدون گوشت هستید که هم برای وعدههای اصلی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
یک کیلو عدس برای چند نفر عدسی میدهد؟ ؛ راهنمای کامل محاسبه مقدار عدس برای هر نفر
به گزارش همشهری آنلاین، عدسی، این غذای سنتی و مقوی ایرانی، نهتنها بهعنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی شناخته…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
آموزش طعم دار کردن بال کبابی به ۴ روش
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: بسیاری از مرغ فروشی ها و پروتئینی ها، بال مزه دار را به قیمت های گرانی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چگونه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه درست کنم؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند،…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با طعمی بی نظیر و متفاوت
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: برخی مناطق در گیلان در پخت مرغ ترش معمولا از لپه و گردو استفاده نمی کنند…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
بستنی چغاله بادام؛ دسر عصرانه بهاری با طعم بهشتی
به گزارش همشهری آنلاین، بستنی چغاله بادام یکی از جذابترین انواع بستنی است که میتوانید با این میوه سبز رنگ…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچ، یک صبحانه کامل و مقوی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچ، یک غذای کاملا گیاهی و سالم است که…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
آموزش ترشی نخود فرنگی ؛ نکات طلایی برای جلوگیری از کپک زدن ترشی
به گزارش همشهری آنلاین، نخود فرنگی، این دانههای سبز و پرخاصیت، نهتنها در غذاهای مختلف کاربرد دارند، بلکه میتوانند پایه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
کوکوی چغاله بادام؛با دستور پخت علی اکبرخان کاشی
به گزارش همشهری آنلاین، تا زمانی که چغاله بادام، این میوه سبز رنگ رونق دارد میتوانید بهجای ترکیب خام آن…
بیشتر بخوانید »