آشپزی – دستور پخت
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
خورش مراکشی؛ غذای تند و رنگ و وارنگ اما خوشمزه و مقوی
به گزارش همشهری آنلاین، امروزه غذاهای بینالمللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
والک پلو؛ غذای سنتی شمرونی ها برای روزهای گرم تابستان
به گزارش همشهری آنلاین، تهرانیها مخصوصا قدیمیهای همیشه لیستی از غذاهای متنوع دارند که یکی از این غذاها، والک پلوست.…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یکی از ۱۰ سوپ برتر دنیا
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سوپ گوجه فرنگی با طعم غنی گوجه فرنگی و عطر سبزیجات معطر، تجربهای لذتبخش از آشپزی…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه فسنجان مجلسی با مرغ به روش رستورانی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: امروز قصد داریم طرز تهیه فسنجان را با مرغ که بیشتر در دسترس همگان قرار دارد…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه باستیرما پلو ؛ غذای اصیل اردبیل و آستارا
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: باسترما در زبان ترکی به معنی فشرده کردن است و در این پلو خوشمزه گوشت یا…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه کتلت روسی با مرغ ؛ ساده و خوشمزه بدون جذب روغن
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: کتلت روسی که با نام «کتلت اوکراینی» هم شناخته میشود، یک خوراک خوشمزه با گوشت چرخ…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
غذای خنک برای تابستان ؛ روش تهیه سوپ سرد تابستانی
به گزارش همشهری آنلاین، سوپ یکی از محبوب ترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
فوت و فن تهیه ترشی نازخاتون اصل مازندران با آب انار
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: خاستگاه ترشی نازخاتون بهشهر در استان مازندران است. اگر چه نازخاتون غذای سادهای است، اما طعم…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه چیکن استراگانف ساده رستورانی با طعم بسیار عالی
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: چیکن استراگانف همان طور که از نامش پیداست با گوشت مرغ تهیه میشود و طعم خامهای…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
خورش ماست چیست ؟ + فوت و فن تهیه خورش ماست اصفهانی
به گزارش همشهری آنلاین، خورش ماست ، جواهری از آشپزخانه اصفهان، با طعمی لطیف و بینظیر، جایگاه ویژهای در دل…
بیشتر بخوانید »