خواص مواد غذایی
-
زندگی > تندرستی
طرز شستن دانه چیا ؛ دانه چیا را چگونه مصرف کنیم ؟ | طبع دانه چیا گرم است یا سرد؟ | خواص دانه چیا را بشناسید
به گزارش همشهری آنلاین، دانه چیا منبع غنی از مواد مغذی است که تأثیر مثبتی بر سلامت و کنترل وزن…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
آب درمانی با میوهها
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: بسیاری از میوهها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه به طرز باورنکردنی آبرسان نیز هستند و…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
هشدار درباره مصرف روغن زیتون ناشتا و با معده خالی ؛ بهترین راه برای جذب فواید روغن زیتون را بدانید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایندیپندنت، شاید دیده باشید که برخی افراد در شبکههای اجتماعی با هدف تاکید…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
این صبحانه مغز شما را نجات میدهد
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این که گردو یک غذای مفید برای مغز است، یافته شگفتانگیزی نیست، اما یک تحقیق…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
پونه کوهی را چگونه مصرف کنیم ؟ ؛ طبع پونه کوهی و مصلح آن در طب سنتی
به گزارش همشهری آنلاین، پونه کوهی گیاهی از خانواده نعناع با نام علمی (Origanum Vulgare) است که به نامهای مرزنجوش…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
آشنایی با طرز تهیه همبرگر بوقلمون + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر بوقلمون را ارائه کرده است، با ما…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
ایران در مسیر تبدیل شدن به قطب جهانی پروبیوتیکها
همشهری آنلاین – یکتا فراهانی: در دنیای امروز، سلامت انسان تنها به تغذیه محدود نمیشود. غذاهای فراسودمند و پروبیوتیکها بهعنوان…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس وکارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر کباب شده را ارائه کرده است. با ما…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
معجزه خرفه ؛ از بهترین گیاه دارویی برای دیابت تا بهبود عملکرد کبد
به گزارش همشهری آنلاین، خرفه گیاهی علف مانند، یک ساله، با طعمی شیرین و ترش است. همچنین طبع این نوع…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
تخم بلدرچین چه خاصیتی دارد ؟ | ویتامین های تخم بلدرچین را بشناسید
به گزارش همشهری آنلاین، تخم بلدرچین برای سلامتی یکی از مغذیترین مواد غذایی طبیعی است که از دیرباز در رژیم…
بیشتر بخوانید »