خواص مواد غذایی
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
به این دلایل موز برای کلیهها مضر است
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در این مطلب به دلایل مضرات موز برای کلیهها میپردازیم. سرشار از پتاسیم موز به…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
خانم های باردار گوجه سبز بخورند یا نه ؟
به گزارش همشهری آنلاین، یکی از نوبرانه های فصل بهار که طرفداران زیادی از پیر تا جوان دارد ، گوجه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
۶ خوراکی برای زنده کردن مغز
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: مغز به شما کمک میکند چیزهای مهم را به خاطر بسپارید، مشکلات را حل کنید…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
زمانی برای خوردن شکر
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: همه ما دوست داریم هر چند وقت یکبار از خوردن غذاهای شیرین لذت ببریم. اما…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چه غذاهایی نباید با هم خورده شوند؟
به گزارش همشهری آنلاین، علم تغذیه مدرن، در کنار آموزههای طب سنتی، بارها هشدار داده است که برخی غذاها نباید…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تندرستی
اسفرزه برای چی خوبه ؟ ؛ طریقه مصرف اسفرزه | طبع اسفرزه گرم است یا سرد ؟
به گزارش همشهری آنلاین، مدیر مجتمع تحقیقات جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: گیاه اسفرزه، که با نامهای دیگری مانند اسپرزه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
خوردن فرنی برای این افراد ممنوع است | فرنی برای چه افرادی مفید است؟
به گزارش همشهری آنلاین، فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه است که با مواد غذایی در دسترسی مانند…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
از کجا بفهمیم کشک خراب شده ؟ ؛ علائم کشک فاسد | کشک مایع ارزش بیشتری دارد یا کشک جامد ؟ | کشکهای شیشهای را بجوشانید
به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس صنایع لبنیات در گفتوگو…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
مصرف این ترشی سیستم ایمنی شما را قوی می کند + طرز تهیه
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، ، کنگر، یکی از سبزیجات بهاری محبوب در ایران است که علاوه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چطور میتوان بهار را بدون دارو پشت سر گذاشت؟
همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: بهار که شروع میشود بدن هم تغییرات خود را آغاز میکند و به اعتقاد کارشناسان…
بیشتر بخوانید »