مهارتها فوت و فن
-
زندگی > تغذیه و آشپزی
آیا آشپزی با ایر فرایر سالم است؟
در این مطلب از همشهری آنلاین، به بررسی علمی، تغذیهای و کاربردی استفاده از ایر فرایر میپردازیم تا بتوانید با…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
تهیه کیک بستنی توت فرنگی با این روش آسان
به گزارش همشهری آنلاین، کیک بستنی این دسر دوستداشتنی اصالتاً به کشورهای اروپایی و آمریکایی تعلق دارد و امروزه در…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
چیکار کنیم پیاز چشم را نسوزاند؟ ؛ راهحل علمی خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از زومیت، با بریدن پیاز ترکیباتی سرشار از گوگرد در هوا پراکنده میشوند که…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
انواع کشمش را بشناسید ؛ فرق کشمش تیزابی و آفتابی | نکات کلیدی برای انتخاب بهترین کشمش | فواید و خواص کشمش برای سلامتی چیست ؟
به گزارش همشهری آنلاین، کشمش، این نگینهای کوچک و شیرین، از دیرباز جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی و جهانی داشته…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
در مصرف موز این اشتباه رایج را تکرار نکنید
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، موز پرمصرفترین میوه تازه در آمریکا، با مصرف سالیانه نزدیک به…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
یک کیلو عدس برای چند نفر عدسی میدهد؟ ؛ راهنمای کامل محاسبه مقدار عدس برای هر نفر
به گزارش همشهری آنلاین، عدسی، این غذای سنتی و مقوی ایرانی، نهتنها بهعنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی شناخته…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
چگونه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور و خامه درست کنم؟
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند،…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
چیکار کنیم نعناع روی دوغ نماند ؟ ؛ راز معلق ماندن نعنا در دوغ
به گزارش همشهری آنلاین، حتماً برای شما هم پیش آمده که با اضافه کردن نعناع خشک به دوغ، حتی پس…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > تغذیه و آشپزی
آموزش ترشی نخود فرنگی ؛ نکات طلایی برای جلوگیری از کپک زدن ترشی
به گزارش همشهری آنلاین، نخود فرنگی، این دانههای سبز و پرخاصیت، نهتنها در غذاهای مختلف کاربرد دارند، بلکه میتوانند پایه…
بیشتر بخوانید » -
زندگی > مهارتهای زندگی
بلانچ کردن سبزیجات یعنی چه؟ + آموزش بلانچ کردن برگ مو برای نگهداری طولانی مدت در فریزر
به گزارش همشهری آنلاین، بلانچ کردن سبزیجات (Blanching) یک فرآیند پخت سریع است که در آن سبزیجات را برای مدت…
بیشتر بخوانید »