پروبیوتیک ها
-
سلامت > تغذیه
غذاهای فراسودمند؛ از چالشهای داخلی تا فرصتهای جهانی
همسو پزشکی: ابراهیم شیخ، در ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: این صنعت نه تنها در ایران،…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > بهداشت
پزشکی در ۱۰ سال آینده متفاوت از امروز خواهد بود
همسو پزشکی: مصطفی قانعی، در افتتاحیه ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به آینده پزشکی و تحولات آن…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > نظام سلامت
جهان در حال حرکت به سمت یک نظام سلامت نابرابر است
همسو پزشکی: کبریاییزاده، در مراسم افتتاحیه ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با اشاره به مطالعات آیندهنگرانه از…
بیشتر بخوانید » -
سلامت > تغذیه
مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
همسو پزشکی: مریم تاج آبادی ابراهیمی، از صرفه جویی ۲۰۰ میلیون دلاری با تولید محصولات پروبیوتیک در کشور خبر داد…
بیشتر بخوانید »