آشنایی با طرز تهیه همبرگر عدس + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه برگر عدس را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
عدس پخته شده: ۲ پیمانه
قارچ ریز: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: یک عدد
آرد برنج: ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی: ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: یک عدد
جعفری، گشنیز و اسفناج خرد شده: یک پیمانه
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱.همه مواد از جمله عدس پخته شده، سیر، پیاز، قارچ و سبزیجات خرد شده را درون غذا ساز ریخته و با هم خرد کنید تا کاملا یکدست و له شوند.
۲. آرد برنج، آرد نخودچی، ادویهها، نمک و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۳. مخلوط به دست آمده را برای حداقل ۳ ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه دار شود.
۴. در ادامه همبرگرها را به اندازه دلخواه درآورده و در تابهای که با روغن خوب داغ شده است، سرخ کنید.
نکته:
وقتی مواد همبرگر عدس را له میکنید، توجه داشته باشید که احتیاج نیست که مانند مایه کتلت یا شامی بافت یکنواختی داشته باشد.