زندگی > تغذیه و آشپزی

آشنایی با طرز تهیه کوکو جعفری برای سفره افطار + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه کوکوجعفری را ارائه کرده است با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲۰ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد : ۴ نفر

مواد لازم:

جعفری ساطوری خرد شده: ۳ لیوان

تخم مرغ: ۳ عدد درشت

پیاز: یک عدد درشت

شوید و برگ سیر: نصف لیوان

آرد برنج یا آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

مغز گردو ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

۱. در ابتدا جعفری‌های تازه، برگ سیر و شوید را با چاقو، ریز و ساطوری خرد کنید.

۲. سپس پیازها را با رنده درشت رنده کرده و در کاسه بریزید. مغز گردوهای خرد شده، سبزی‌ها و زرشک را به کاسه بیفزایید.

۳. حالا تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با قاشق هم بزنید تا سفیده‌ها از لختگی خارج شوند و زرده و سفیده، با هم ترکیب شود.

۴. به تخم مرغ‌ها فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و آرد برنج یا آرد سوخاری را اضافه کنید. سپس مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند.

۵. در یک تابه نچسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو جعفری را در تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

نکته:

ضخامت مایه کوکو جعفری، نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد تا وسط کوکو خام نماند یا زود نسوزد.

آشنایی با طرز تهیه کوکو جعفری برای سفره افطار + فوت و فن



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا