آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر محصولات خام دامی در گلستان
به گزارش خبرنگار سلامت از گرگان، علی کاووسی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی و شرعی بر فرآوردههای خام دامی در استان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به عید نوروز خبر داد.
وی افزود: این طرح از ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت:در این طرح ۱۱۴ نفر از متخصصان دامپزشکی، کارشناسان بهداشت گوشت و ناظران شرعی در قالب ۶۰ اکیپ شامل ۱۵ اکیپ ثابت و ۴۵ اکیپ سیار بر سلامت و نظارت شرعی محصولات خام دامی در سراسر استان نظارت خواهند داشت. این تیمها شامل ۴۶ دامپزشک، ۵۲ کارشناس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر شرعی هستند.
نظارت از کشتارگاه تا مراکز عرضه
کاووسی با تأکید بر اهمیت سلامت فرآوردههای خام دامی گفت: این نظارتها از کشتارگاهها تا مراکز فرآوری و عرضه گوشت انجام میشود تا سلامت و رعایت موازین شرعی در محصولات دامی تضمین شود.
وی خاطرنشان کرد: به مردم توصیه میشود گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی و دارای پروانه کسب تهیه کنند و به مهر سلامت دامپزشکی روی گوشت توجه داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه فرآوردههای غیربهداشتی، میتوانند از طریق شماره ۱۵۱۲ گزارش خود را اعلام کنند تا تیمهای نظارتی به سرعت به محل اعزام شوند.