آموزش طعم دار کردن بال کبابی به ۴ روش
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: بسیاری از مرغ فروشی ها و پروتئینی ها، بال مزه دار را به قیمت های گرانی به مشتریان می فروشند در حالی که شما قبل از دورهمی هایتان می توانید به راحتی بال خام در منزل و با هزینه کمتر مزه دار و کباب کنید.
بیشتر بخوانید:
۲ روش طعم دار کردن جوجه که طعم کباب را بی نظیر می کند
مواد اولیه
بال مرغ ۲۴ عدد
پیاز ۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب لیمو ۲ عدد
روغن زیتون به میزان لازم قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
جعفری خشک ۱ قاشق چای خوری
گشنیز خشک ۱ قاشق چای خوری
شنبلیله خشک نصف قاشق چای خوری
ریحون خشک ۱ قاشق چای خوری
پاپریکای شیرین ۱ قاشق چای خوری سرخالی
فلفل قرمز تند نصف قاشق چای خوری سرخالی
سس فلفل سبز ۱ قاشق چای خوری سرخالی
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱.۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا پیازها را به شکل خلالی خرد می کنیم و روی بال ها می ریزیم و به بال های خام نمک، فلفل سیاه، نصف آب لیموی تازه و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بال هایی که مزه دار شده را در ۴ ظرف می ریزیم چون می خواهیم به ۴ روش مزه دار کنیم. در هر کاسه ۶ بال مرغ بریزید. کمی زعفران غلیظ دم کنید.
کاسه اول
ابتدا تخم گشنیز را با هونگ آسیاب کنید. یک قاشق چای خوری جعفری خشک، یک قاشق چای خوری گشنیز خشک، نصف قاشق چای خوری شنبلیله و یک قاشق چای خوری هم ریحون خشک را با هم ترکیب کنید(می توانید به جای سبزی خشک از سبزی های تازه اضافه کنید) همراه با کمی روغن زیتون به بال کبابی ها اضافه و یکدست کنید. زدن روغن زیتون باعث می شود سبزی ها به بال بچسبد. بعد از یک ساعت می توانید بال ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته بهتر است از ۲۴ قبل بال ها را مزه دار و مرینیت کنید تا مزه ها خوب به خرد هم بروند.
کاسه دوم
به کاسه دوم بال کبابی که از قبل با پیاز مخلوط کرده بودیم یک قاشق پاپریکای شیرین، فلفل قرمز تند و یک قاشق چای خوری سس فلفل سبز اضافه و یکدست کنید. مقدار کم یا زیاد فلفل دست خودتان است. به این کاسه نیازی به اضافه کردن مجدد روغن زیتون نداریم چون از قبل کمی به بال ها زده بودیم و به اندازه کافی چرب هست. بعد از یک ساعت می توانید بال ها را کباب و نوش جان کنید. البته بهتر است از ۲۴ قبل بال ها را مزه دار و مرینیت کنید تا مزه ها خوب به خرد هم بروند.
کاسه سوم
به بال کبابی کاسه سوم نصف لیموی تازه، یک قاشق غذاخوری سرخالی رب انار و مقدار کمی پودر سیر اضافه و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بعد از یک ساعت می توانید بال ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته بهتر است از ۲۴ قبل بال ها را مزه دار و مرینیت کنید تا مزه ها خوب به خرد هم بروند.
کاسه چهارم
به بال کبابی کاسه چهارم ۲ تا ۳ قاشق چای خوری زعفرانی که از قبل دم کردیم را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه بال ها رنگ زعفرانی خوش رنگ را به خود بگیرند. بعد از یک ساعت می توانید بال ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. البته بهتر است از ۲۴ قبل بال ها را مزه دار و مرینیت کنید تا مزه ها خوب به خرد هم بروند.