استان ها > مازندران

اختتامیه جشنواره ملی تولیدات نرم‌افزاری حوزه اختلال یادگیری برگزار شد


به گزارش طبنا، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره تولیدات نرم‌افزاری و دست‌ساخته‌های ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز، مسئولان ارشد کشور با تأکید بر نقش آموزش و پرورش استثنایی در تحقق عدالت آموزشی، بر حمایت‌های همه‌جانبه برای ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت تأکید کردند.

آموزش و پرورش استثنایی، تخصصی‌ترین و اثرگذارترین بخش نظام تعلیم و تربیت است

سالار قاسمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، در این مراسم با بیان اینکه روح حکمرانی مطلوب در آموزش‌وپرورش، تحقق عدالت آموزشی، کیفیت و فرصت برابر است، گفت: آموزش و پرورش استثنایی، بخش تخصصی و اثرگذار در مسیر تحول کیفی آموزش در کشور است و نقش راهبردی در مدیریت نظام تعلیم و تربیت ایفا می‌کند.

وی افزود: بنا داریم تولیدات نرم‌افزاری معلمان را در مرکز منبع یادگیری گردآوری و به اشتراک بگذاریم تا منجر به ارتقای کیفیت آموزشی در سراسر کشور شود.

مازندران، استان پیشرو در آموزش و پرورش است

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با تقدیر از میزبانی مازندران در برگزاری این جشنواره، استان را یکی از استان‌های پرافتخار کشور در حوزه آموزش و پرورش دانست.

وی گفت: آموزش و پرورش باید فراتر از آموزش علمی، شیوه زندگی و مهارت‌های ارتباطی را نیز به دانش‌آموزان بیاموزد. معلمان با نگاه رحمانی خود در تربیت نسل آینده نقش‌آفرین هستند و مجلس نیز همواره پشتیبان آن‌هاست.

حاجی‌بابایی افزود: مجلس شورای اسلامی در سال گذشته اقداماتی از جمله همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را انجام داده و جلسات ویژه‌ای نیز با رئیس‌جمهور در حمایت از فرهنگیان برگزار شده است.

مجلس برای حل مشکلات معیشتی معلمان آماده است

علی بابایی‌کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم ساری و میاندرود، با اشاره به ظرفیت بالای مدارس استثنایی، تأکید کرد: نگاه متفاوتی به شاخص‌های این مدارس شکل گرفته است و ما در مجلس برای رفع مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آنان آمادگی کامل داریم.

وی گفت: مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر دغدغه‌های معیشتی معلمان را حل‌وفصل کنند و برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی ظرفیت‌های جدید آموزشی شود.

خدمت به فرزندان با نیازهای ویژه باید گسترش یابد

عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: باید بیش از گذشته در خدمت فرزندان با نیازهای ویژه باشیم.

او افزود: مجلس از معلمان و دانش‌آموزان، هم در بعد مادی و هم معنوی حمایت خواهد کرد و برای ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت تلاش می‌کند.

هزینه برای آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای آینده است

باقرزاده، رئیس مجمع نمایندگان مازندران، با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در توسعه پایدار کشور گفت: هر هزینه‌ای که در این حوزه انجام شود، سرمایه‌گذاری برای آینده است.

وی از تلاش‌های مجلس به‌ویژه در کمیسیون تلفیق بودجه برای تقویت آموزش و پرورش، به‌ویژه بخش استثنایی، خبر داد.

در مدرسه در تراز، فرزندان توانمند تربیت می‌شوند

فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، با بیان اینکه مدرسه تراز باید فرزندانی با مهارت و توانمند تربیت کند، اظهار داشت: معلمان عامل شکل‌گیری جامعه کامل هستند و تکریم آن‌ها باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به نام‌گذاری اردیبهشت به نام علم، عالم و معلم، یاد شهید مرتضی مطهری را گرامی داشت و گفت: اختلالات یادگیری تنها مختص آموزش و پرورش استثنایی نیست و در همه سطوح تعلیم و تربیت از کودک تا ابتدایی و استثنایی باید مورد توجه باشد.

کلبادی‌نژاد تصریح کرد: آموزش و پرورش استثنایی فرصتی طلایی برای کاهش و رفع این اختلالات با بهره‌گیری از دانش، تجربه و توانمندی معلمان است.



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا