سلامت > تغذیه

استفاده روزانه از پروبیوتیک‌ها از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می‌کند



همسو پزشکی: مریم تاج آبادی ابراهیمی رئیس کنگره پروبیوتیک، در پیرامون موضوع ششمین کنگره بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند گفت: اولین هدف ما این بود که مردم نسبت به استفاده از محصولات فرا سودمند و پرو بیوتیک‌ها مطلع شوند.

وی افزود: پروبیوتیک‌ها درواقع مکمل‌ها و غذاهایی هستند که در کشورهای پیشرفته استفاده می‌شوند تا از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کنند. پروبیوتیک‌ها در بیماری‌هایی مانند بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های ایمنی، بیماری‌های دیابت، ام‌اس و پارکینسون نقش دارند.

رئیس کنگره پروبیوتیک در ادامه اذعان کرد: در کشورهای پیشرفته مانند ژاپن، کره جنوبی، آمریکا و کشورهای اروپایی مصرف پروبیوتیک به صورت روزانه، به شکل مکمل و به صورت غذاهای مختلف می‌باشد.

وی با بیان اینکه مسئولین و مردم این کشورها به غذا نگاه درمانی دارند ادامه داد: هدف ما از برگزاری کنگره این بود، اطلاعات را در اختیار متخصصان قرار دهیم و در جامعه در مورد استفاده از پروبیوتیک‌ها فرهنگ سازی کنیم.

تاج آبادی ابراهیمی با اشاره به اینکه امیدواریم از این محصولات فرا سودمند در مواد غذایی بیشتر استفاده شود اظهار داشت: مردم بیشتر با لبنیات پروبیوتیک آشنا هستند امیدواریم از غذاهای دیگر نیز استفاده کنند؛ استفاده از مکمل‌های پروبیوتیک نیز باید بیشتر شود تا مردم کمتر دچار مشکلات گوارشی شوند.

رئیس کنگره پروبیوتیک در مصاحبه با رادیو گفتگو خاطر نشان کرد: بازار ایران هنوز آشنایی زیادی با محصولات پروبیوتیک ندارد و توان خرید مصرف کنندگان از چالش‌های این صنعت است. مصرف محصولات پروبیوتیک در دو رده سنی نوزادان برای شکل‌گیری فلور میکروبی و میان‌سالی بسیار اهمیت دارد تا از بروز بیماری‌هایی مانند ام‌اس، آلزایمر و پارکینسون در سنین بالاتر پیشگیری کند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا