زندگی > تغذیه و آشپزی

ببینید؛ بلایی که نجویدن غذا بر سر بدن می آورد



به گزارش همشهری آنلاین،‌جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده می‌شود. به اعتقاد متخصصان تغذیه، علاقه عمومی به بافت‌های نرم ممکن است تاثیری پنهان بر سلامت بدن بگذارد، این غذاها سرشار از قند یا چربی‌اند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا