زندگی > تغذیه و آشپزی

تندترین غذاهای دنیا را بشناسید ؛ از فلفل عقرب ترینیداد تا فلفل ایکس




برای تجربه تندترین غذای دنیا باید راهی اسکاتلند شد، جایی که «کیسموت کیلر» منتظر شماست. این غذا که از آشپزی هندی الهام گرفته، بسیار تندتر از خوراک سنتی شکمبه گوسفند اسکاتلندی است. در سال ۲۰۱۱، در رستورانی در ادینبرو، دو نفر پس از خوردن یک کاسه از این غذا، کارشان به اورژانس کشید.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا