تهیه خورش هویج به سبک تبریزی ها
همشهری آنلاین: این خورشت را میتوانید با گوشت قرمز یا گوشت سفید مثل گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کنید. همچنین کسانی که گیاهخوار هستند، میتوانند این خورشت را بدون گوشت درست کنند. جالب است بدانید که برخلاف تصور خیلی از مردم طعم این خورشت شیرین نیست؛ بلکه به خاطر آلو طعم ملسی دارد. خورشت هویج غذای نسبتا سادهای است؛ اما مثل همه غذاها یک سری نکات ریز دارد که به خوشمزهتر شدن آن کمک میکند.
خورش هویج
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
هویج یا زردک:۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی:۴۰۰ گرم
پیاز متوسط:یک عدد
آلو خورشتی:۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱.پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس کمی زردچوبه و در ادامه گوشت خورشتی را بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید. با تغییر رنگ گوشت، ۴ لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید تا گوشت ها بپزد.
۲. هویج ها را خلالی نازک خرد کرده و در روغن تفت دهید. با این کار هویج ها هنگام پخت له نمی شوند. سپس آلوهای خورشتی را که ۱۵ دقیقه در آب خیسانده اید، با هویج و گوشت پخته شده مخلوط کنید.
۳. نمک و فلفل سیاه را هم به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم جا بیفتد و روغن بیاندازد. ۱۵ دقیقه پایانی زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید.
نکته: به جای گوشت می توانید از تکه های مرغ یا بوقلمون خورد شده هم استفاده کنید.