توضیحات ظفرقندی درباره سرنوشت پزشکی خانواده در کشور
همسو پزشکی: در این نشست، ابتدا محمود فاضل رئیس شورایعالی نظام پزشکی و محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی به ایراد سخنرانی کوتاهی پرداختند.
سپس اعضای شورایعالی به ترتیب، نقطه نظرات، دیدگاهها و پیشنهادات خود را در حوزههای مختلف به وزیر بهداشت ارائه کردند.
این جلسه با هدف بررسی موضوعات کلیدی حوزه سلامت و هماهنگی بیشتر میان سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت برگزار شد.
در ادامه، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، ضمن تشکر از دعوت سازمان نظام پزشکی و بحثهای مفصل و ارزشمند اعضای شورا در حوزههای مختلف، تأکید کرد: تمامی مسائل مطرحشده از سوی اعضای شورایعالی یادداشت شده و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به چالشهای متعدد نظام سلامت، اختصاص بودجه ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای رفع بدهکاریهای دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین توجه به موضوع پوششهای دستیاری در ردیفهای بودجه را نمونههایی از موفقیتهای همافزایی و کار تیمی برای دستیابی به نتایج ملموس دانست.
وزیر بهداشت در خصوص طرح پزشکی خانواده، گفت: آنچه تاکنون ارائه شده، پیشنویس اولیه این طرح است که برای جمعآوری نظرات کارشناسی و اصلاحات احتمالی تهیه شده است. با اینحال، لازم است یادآور شوم که در چهار برنامه اخیر توسعه، پزشکی خانواده به عنوان تکلیف مشخص شده، اما متأسفانه اجرایی نشده است. امیدواریم با تأمین بودجه لازم، بتوانیم این طرح را به مرحله اجرا برسانیم.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت مشارکت اعضای سازمان نظام پزشکی در انتخابات، گفت: هرچقدر تعداد بیشتری از اعضای سازمان در انتخابات شرکت کنند، قدرت این سازمان افزایش یافته و میتواند تأثیرگذاری بیشتری در تصمیمگیریها داشته باشد.