استان ها > مازندران

ثبت 467 هزار و 300 قطعه جوجه و تولید بیش از 841 تن گوشت‌ سفید در محمودآباد


به گزارش طبنا  به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، محمد هادی‌زاده گفت: صاحبان مرغداری‌ها از اول امسال تاکنون، 467 هزار و 300 قطعه جوجه را ثبت سامانه جوجه‌ریزی کردند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه این تعداد جوجه‌ریزی در 20 واحد مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، گفت: با این تعداد جوجه‌ریزی 841 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

هادی‌زاده افزود: با ساماندهی سامانه بازارگاه و خرید و تحویل به موقع نهاده‌های دامی مانند ذرت و سویا به مرغداران و همچنین متعادل و منطقی‌بودن قیمت مرغ طی ماه‌های اخیر تمایل مرغداران برای افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید بیشتر می شود.



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا