استان ها > مازندران

 مازندران، تنها تولید کننده غذای خشک انجمادی در کشور


 دکتر شهرام علا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با حضور در آمل، از تنها مجموعه تولیدی غذا و میوه خشک انجمادی  و آماده مصرف کشور واقع در منطقه رینه این شهرستان بازدید کرده و از نزدیک فرآیند رعایت استانداردهای بهداشتی، ایمنی و کیفی محصولات این مرکز را در مراحل تولید، آزمایشگاه، فریز درایینگ و بسته بندی مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند.
دکتر علا با بیان اینکه این شرکت، تنها تولید کننده غذای خشک انجمادی در کشور است، ماندگاری طولانی غذای خشک انجمادی تا چندین سال با حفظ مواد مغذی و آماده سازی آسان در عرض چند دقیقه را از مهمترین ویژگی های منحصربفرد اینگونه مواد غذایی بر شمرد و تصریح کرد: در  شرایط مواجهه با وقوع بحران ها مانند سیل، زلزله و یا در کوهنوردی و طبیعت گردی این محصولات می تواند نقش مهمی را در مدیریت موثر مواد غذایی مردم گرفتار در بحران ایفا کند و به این شیوه نسبت به تامین مواد غذائی سبک و با کیفیت و تغذیه سالم اقدام کرد.



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا