دانشگاه علوم پزشکی خدمات سلامت را بهطور عادلانه و با کیفیت به مردم ارائه میدهد
دکتر سیده محدثه حسینی جمعه ۵ اردیبهشت در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه ساری در مصلی امام خمینی به مناسبت هفته سلامت، اظهار کرد: هر ساله این مناسبت فرصتی برای بررسی وضعیت و اولویتها و هم افزایی بیشتر بین نهادهای مختلف برای ارتقای سلامت جامعه طراحی شده است.
وی با اشاره به اینکه سلامت موضوعی نیست که متولی آن دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان این بخش باشند، افزود: سلامت موضوعی است که از خانه تا مدرسه، از نهادها و رسانهها، دولت تا آحاد ملت و همه مسئول را درگیر میکند.
رئیس مرکز بهداشت استان مازندران، تصریح کرد: مفهوم سلامت تنها به بهبود بیماری محدود نمیشود بلکه رفاه کامل جسمی، روحی، اجتماعی و معنوی را برای داشتن جامعهای سالم در تمام ابعاد زندگی در بر میگیرد.
این مسئول با بیان اینکه امروز در برابر تهدیدات نوظهور و چالشهای متعدد حوزه سلامت قرار داریم، یادآور شد: افزایش بیماریهایی همچون دیابت، فشار خون، سرطانها، بیماریهای قلبی و عروقی، افسردگیها که همه ناشی از زندگی ناصحیح، تغذیه ناسالم، بی تحرکی و استرسها آلودگی محیط زیست، هوا، مصرف دخانیات، الکل و آسیبهای اجتماعی همه بصورت مستقیم و غیر مستقیم در زندگی تاثیر دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامت با تغییر رفتارهای انجام میشود، گفت: باید با ورزش کردن، تغییر روش غذایی، دوری از مصرف دخانیات، خواب کافی، مهربانی با خود و دیگران سلامت خود را تضمین کنیم.
این مسئول از همه فعالان عرصه فرهنگی درخواست کرد تا پیامهای سلامت را به جامعه معرفی کنند.
حسینی تصریح کرد: توسعه مراکز سلامت، بهبود نظام ارجاع، آزموشهای چهره به چهره، فعالیتهای گسترده در حوزه پیشگیری، غربالگری و اجرای برنامههای منظم واکسیناسیون ملی طبق پورتکلهای بهداشتی و بهروزرسانی زیر ساختهای آموزشی از جمله اقدامات مستمر دانشگاه علوم پزشکی مازندران است.
دکتر حسینی با اشاره به اینکه بهداشت به طور کامل در تعالیم دین اسلام ریشه دارد، گفت: جوانی جمعیت از برنامه راهبردی کشور است که از موضوعات مهم نظام محسوب میشود.
وی با بیان اینکه جوانی جمعیت نه فقط یک دغدغه بهداشتی بلکه یک دغدغه فرهنگی، ملی، اقتصادی و اجتماعی است، تصریح کرد: براساس آمارهای علمی و رسمی، کشور ما در مسیر یک جمعیت سالمند قرار گرفته که پیامد آن در آیندهای نزدیک موجب کاهش پویایی اقتصادی، تضعیف ساختار خانواده و تهدیدی برای امنیت کشور ایجاد میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه جوانی جمعیت نیازمند فرهنگسازی عمیق، مستمر و کار جهادی هستیم، اظهار کرد: جوانان برای تشکیل خانواده نیازمند حمایت واقعی برای ازدواج اسان، پایدار، بهنگام، اشتغال، مسکن، نشان دادن جایگاه واقعی پدر و مادر در جامعه اسلامی هستند که نیاز است تمام دستگاههای فرهنگی دست به دست هم دهند تا مسیر خانوادهای سالم و فرزنداوری ترویج و تبلیغ شود.
حسینی در بخش پایانی سخنان خود به بحث تصادفات جادهای اشاره کرد و گفت: هر ساله شاهد هستیم که تصادفات نه تنها باعث اتلاف منابع انسانی و اقتصادی میشود بلکه بار مضاعفی را به نظام سلامت وارد میکند در این راستا پویش «نه به تصادف» طراحی و با استراتژی اموزش قدمهای بزرگی هم برداشته شد.
انتهای پیام