زندگی > تغذیه و آشپزی

دستور تهیه هویج‌ پلو برای سحری


همشهری آنلاین: هویج‌پلو با مرغ ریش‌ریش یک غذای کامل با پروتئین، فیبر و کربوهیدرات کافی برای وعده سحری محسوب می‌شود.

نام غذا: هویج‌پلو با مرغ ریش‌ریش

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

برای ۵ نفر

مواد لازم:

برنج: ۴ لیوان

هویج: ۵ عدد

کره: ۵۰ گرم

سینه مرغ: یک عدد

پیاز: یک عدد

سیب‌زمینی: یک عدد

شکر: یک قاشق غذاخوری

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱.سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل آب‌پز کنید. بعد از سرد شدن آن را ریش‌ریش کنید.

۲.هویج‌ها را خلالی خرد کنید و به همراه کره و شکر روی حرارت ملایم تفت دهید.

۳.مرغ ریش‌ریش‌شده، زعفران دم‌کرده و زرشک را به هویج‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود.

۴.برنج را بشویید، در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن، آن را آبکش کنید.

۵.کف قابلمه را سیب‌زمینی یا نان بگذارید تا ته‌دیگ شود. برنج و مواد هویجی را لایه‌لایه در قابلمه بریزید و هویج‌پلو را دم کنید.

نکته: می‌توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین هویج‌پلو استفاده کنید.

دستور تهیه هویج‌ پلو  برای سحری



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا