دستور تهیه هویج پلو برای سحری
همشهری آنلاین: هویجپلو با مرغ ریشریش یک غذای کامل با پروتئین، فیبر و کربوهیدرات کافی برای وعده سحری محسوب میشود.
نام غذا: هویجپلو با مرغ ریشریش
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
برای ۵ نفر
مواد لازم:
برنج: ۴ لیوان
هویج: ۵ عدد
کره: ۵۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
سیبزمینی: یک عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱.سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل آبپز کنید. بعد از سرد شدن آن را ریشریش کنید.
۲.هویجها را خلالی خرد کنید و به همراه کره و شکر روی حرارت ملایم تفت دهید.
۳.مرغ ریشریششده، زعفران دمکرده و زرشک را به هویجها اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود.
۴.برنج را بشویید، در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن، آن را آبکش کنید.
۵.کف قابلمه را سیبزمینی یا نان بگذارید تا تهدیگ شود. برنج و مواد هویجی را لایهلایه در قابلمه بریزید و هویجپلو را دم کنید.
نکته: میتوانید از خلال پسته و بادام برای تزیین هویجپلو استفاده کنید.