زندگی > تغذیه و آشپزی
دمنوش لیموعمانی با گلگاوزبان و نبات، مناسب افطار
همشهری آنلاین: دمنوشها جایگزین مناسبی برای نوشیدنیهای غیرطبیعی و کارخانهای برای وعده افطار هستند.
نام: دمنوش لیموعمانی با گلگاوزبان و نبات
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
گل گاوزبان: ۳ قاشق غذاخوری
لیموعمانی: ۲ عدد
عسل: ۴ قاشق مرباخوری
آب جوش: ۴ لیوان
طرز تهیه:
۱. لیموعمانیها را سوراخ یا از وسط نصف کنید.
۲. آب را در قوری بجوشانید. بعد گلگاوزبان و لیموها را به آن اضافه کنید.
۳. قوری را ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید و در آن را با یک پارچه بپوشانید.
۴. بعد از ۳۰ دقیقه دمنوش را در لیوانهای مناسب بریزید. به هر لیوان یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید.
نکته: میتوانید درصورت دلخواه چند قطره لیموترش در هر لیوان بچکانید.