زندگی > تغذیه و آشپزی

دمنوش لیموعمانی با گل‌گاوزبان و نبات، مناسب افطار


همشهری آنلاین: دمنوش‌ها جایگزین مناسبی برای نوشیدنی‌های غیرطبیعی و کارخانه‌ای برای وعده افطار هستند.

نام: دمنوش لیموعمانی با گل‌گاوزبان و نبات

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گل گاوزبان: ۳ قاشق غذاخوری

لیموعمانی: ۲ عدد

عسل: ۴ قاشق مرباخوری

آب جوش: ۴ لیوان

طرز تهیه:

۱. لیموعمانی‌ها را سوراخ یا از وسط نصف کنید.

۲. آب را در قوری بجوشانید. بعد گل‌گاوزبان و لیموها را به آن اضافه کنید.

۳. قوری را ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید و در آن را با یک پارچه بپوشانید.

۴. بعد از ۳۰ دقیقه دمنوش را در لیوان‌های مناسب بریزید. به هر لیوان یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید.

نکته: می‌توانید درصورت دلخواه چند قطره لیموترش در هر لیوان بچکانید.

دمنوش لیموعمانی با گل‌گاوزبان و نبات، مناسب افطار



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا