سلامت > تغذیه

وضعیت باقیمانده سموم و آفات در محصولات غذایی



به گزارش خبرنگار مهر، مهدی پیرصالحی، روز شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴، در نشست خبری روز جهانی غذا که در سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، گفت: مراسم روز جهانی ایمنی غذا، روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، در مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

وی افزود: سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در دنیا، دچار بیماری‌های ناشی از غذا می‌شوند. از همین رو، سازمان غذا و دارو، موضوع ایمنی غذا را در اولویت برنامه‌های خود دارد.

پیرصالحی ادامه داد: اگر نگران ایمنی غذا نباشیم، بعداً باید با درمان، این مشکل را جبران کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو، درباره بازگشت برخی محصولات غذایی صادراتی، گفت: در حوزه صادرات مواد غذایی، فقط ۸ محصول خام غذایی، رصد و نظارت می‌شود.

وی افزود: کالاهایی که برای صادرات تأیید می‌شوند، میزان برگشت آنها خیلی کم است.

پیرصالحی اظهار داشت: میزان باقی مانده سموم و آفات در محصولات غذایی، بسیار کم است و تلاش می‌کنیم همین مقدار اندک نیز، کنترل شود.

وی افزود: در بحث ایمنی غذایی، باید به این سمت برویم که ببینیم ناظران این حوزه چه کارهایی انجام می‌دهند.

پیرصالحی ادامه داد: نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی از مزرعه تا سفره، بر عهده وزارت جهادکشاورزی است.

وی افزود: شناسه گذاری فرآورده‌های غذایی، قرار است تا پایان برنامه هفتم، انجام شود.

پیرصالحی اظهار داشت: نظارت بر محصولات غذایی قاچاق در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو نیست و فکر می‌کنیم، این قبیل کالاها می‌تواند خطراتی برای سلامت مردم داشته باشد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا