زندگی > تغذیه و آشپزی

روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه | تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟ ؛ فوت و فن خوشمزه شدن میرزا قاسمی


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، میرزاقاسمی که به عنوان یکی از خوراک‌های محلی شمال ایران شناخته می‌شود، به شدت مورد توجه قرار دارد و مشابه کشک بادمجان، در بسیاری از نقاط کشور به عنوان پیش غذا سرو می‌شود و در منوی رستوران‌های سنتی نیز موجود است. تهیه میرزاقاسمی بسیار آسان است و طعمی بی‌نظیر دارد.

این غذای محبوب ایرانی با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم‌مرغ درست می‌شود و برای افزایش رنگ و لعاب آن، گاهی از رب گوجه فرنگی بهره می‌برند.

در این مطلب، ما تصمیم داریم تا رب گوجه فرنگی را به جای گوجه فرنگی تازه استفاده کنیم و با ایجاد تغییراتی در دستور پخت معمول، این خوراک ساده را به شکلی خوشمزه و لذیذ برای شما آماده کنیم.

  • ساده ترین روش تهیه میرزا قاسمی برای ۴ نفر ؛ مرحله به مرحله

مواد لازم برای میرزاقاسمی با رب گوجه

بادمجان قلمی و شیرین: ۴ عدد
رب گوجه: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
سیر: ۲ حبه سیر
پیاز: ۱ عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی

روش تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و رب گوجه | تلخی بادمجان را چگونه بگیریم ؟ ؛ فوت و فن خوشمزه شدن میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه فرنگی

مرحله اول: برای شروع تهیه میرزاقاسمی، بادمجان‌های تازه را با چنگال چند سوراخ کنید و سپس آن‌ها را روی شعله گاز کباب کنید تا نرم شوند و پوست‌شان به راحتی جدا شود. (برای سهولت در کندن پوست، می‌توانید بادمجان‌ها را پس از کباب شدن در آب سرد قرار دهید.) سپس بادمجان‌ها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم: پیازها را پوست کنده و به شکل نگینی خرد کنید. همچنین سیر را پوست کنده و رنده کنید. یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

پس از سرخ شدن پیازها، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.

مرحله سوم: در این مرحله، بادمجان‌های خرد شده را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب اضافی آن‌ها تبخیر شود و به روغن بیفتند. در نهایت، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.

روش رفع تلخی بادمجان

اگر می خواهید تلخی بادمجان میرزا قاسمی را بگیرید پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را به دو قسمت برش دهید سپس روی آن ها نمک بپاشید و درون سینی بگذارید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در آفتاب قرار دهید. روش بعدی قرار دادن بادمجان درون ظرف حاوی آب و نمک و آبلیمو به مدت ۱ ساعت است. اکنون می توانید یک میرزا قاسمی خوشمزه را طبخ کنید.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا