زندگی > تغذیه و آشپزی

سیب زمینی؛ رفیق خوشمزه‌ رژیم‌های بدون گلوتن!



همشهری آنلاین- مریم شیرافکن: اگر به‌تازگی به جمع کسانی پیوسته‌اید که از گلوتن پرهیز می‌کنند، احتمالاً فهرست بلندبالایی از غذاهای “ممنوعه” را دیده‌اید. اما خبر خوب اینکه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مواد غذایی همچنان در دسترس شماست: سیب‌زمینی!

سیب‌زمینی دشمن گلوتن نیست

این یعنی اگر به بیماری سلیاک مبتلا هستید یا دلایلی برای حذف گلوتن از رژیم غذایی خود دارید، می‌توانید با خیال راحت از این ماده مغذی و پرکاربرد استفاده کنید.

مراقب تله‌های پنهان باشید

با اینکه خود سیب‌زمینی بدون گلوتن است، اما محصولات فرآوری‌شده‌ای مثل پوره‌های آماده یا برخی چیپس‌ها ممکن است با آرد یا چاشنی‌های حاوی گلوتن ترکیب شده باشند. توصیه ما این است: برچسب مواد تشکیل‌دهنده را با دقت بخوانید و تا جای ممکن از غذاهای خانگی استفاده کنید.

ایده‌هایی خوشمزه برای رژیم بدون گلوتن

سیب‌زمینی فقط یک غذای ساده نیست، بلکه بوم نقاشی آشپزی شماست! این پیشنهادها را امتحان کنید:

  • سیب‌زمینی‌های ریز را با روغن زیتون و پودر سیر مزه‌دار کرده و در فر کبابی کنید.

  • پوره سیب‌زمینی خانگی با شیر و روغن زیتون درست کنید.

  • یک سیب‌زمینی پخته را با لوبیا، پنیر و سبزیجات پر کنید و یک وعده کامل داشته باشید.

  • سیب‌زمینی‌ها را قاچ کنید و سیب‌زمینی تنوری سالم بسازید.

نتیجه‌گیری: ساده، سالم، سیرکننده

در جهانی که پر از ممنوعیت‌های غذایی است، سیب‌زمینی مثل یک همراه وفادار در کنار شماست. نه‌تنها فاقد گلوتن است، بلکه سرشار از انرژی، پتاسیم و ویتامین C نیز هست. کافی‌ست کمی خلاقیت به خرج دهید تا رژیم بدون گلوتن‌تان، خوشمزه‌تر از همیشه شود!

منبع: eatingwell



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا