سلامت > بهداشت

شیوع افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به درد مزمن



به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بررسی شواهد جدید نشان می‌دهد که برافروختگی و عصبانیت در میان افرادی که با درد مزمن مبارزه می‌کنند بسیار رایج است.

محققان گزارش می‌دهند که حدود ۴۰ درصد از بزرگسالان مبتلا به درد مزمن علائم افسردگی یا اضطراب دارند.

محققان دریافتند زنان، بزرگسالان جوان و افرادی که از فیبرومیالژیا رنج می‌برند، به ویژه در برابر اختلالات خلقی ناشی از درد مزمن آسیب پذیر هستند. فیبرومیالژیا یک مشکل مزمن یا طولانی مدت است که به درد و خستگی منجر می‌شود.

«راشل آرون»، محقق ارشد و استادیار طب فیزیکی و توانبخشی در دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز، در بیانیه‌ای گفت: «افرادی که دردهای مزمن دارند، بیشتر از افرادی که چنین دردهای ندارند، دچار افسردگی و اضطراب هستند.»

آرون گفت: «این یک مشکل بهداشت عمومی مهم است که باید با غربالگری معمول افسردگی و اضطراب در محیط‌های بالینی و توسعه درمان‌های جدید که اختلال خلقی را هدف قرار می‌دهند، برطرف شود.»

وی گفت: «بیشتر افراد مبتلا به درد مزمن افسردگی یا اضطراب ندارند. این نتایج روایت توانمندی را که درد مزمن ذاتاً افسرده‌کننده است به چالش می‌کشد و به ما یادآوری می‌کند که افراد مبتلا به درد مزمن می‌توانند از نظر روان‌شناختی زندگی سالم، رضایت‌بخشی داشته باشند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۳۷۶ مطالعه انجام‌شده در ۵۰ کشور با حدود ۳۵۰۰۰۰ نفر را گردآوری کردند. میانگین سنی بیماران ۵۱ سال بود.

این مطالعات به دنبال علائم افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به درد مزمن بودند و دریافتند که از هر ۱۰ بیمار حدود ۴ نفر این علائم را دارند.

نتایج نشان می‌دهد افراد مبتلا به فیبرومیالژیا بالاترین میزان اختلالات خلقی را داشتند، به طوری که ۵۴ درصد علائم افسردگی و نزدیک به ۵۶ درصد علائم اضطراب را تجربه کردند.

از سوی دیگر، آرتروز کمترین میزان را داشت، به طوری که ۲۹ درصد از بیماران علائم افسردگی و کمی کمتر از ۱۸ درصد اضطراب داشتند.

آرون گفت: «در حال حاضر، ما درمان‌های روان‌شناختی مؤثری برای افسردگی و اضطراب، و درمان‌های روان‌شناختی مؤثر برای دردهای مزمن داریم.»



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا