طرز تهیه جامبو شلز خامه ای ؛ یک پیش غذای مناسب برای دورهمی ها
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: پاستا یا ماکارونی جامبو شلز یا صدفی به دلیل سایز بزرگی که دارد این امکان را به ما می دهد که با آن غذاهای مختلف و خوشمزه ای را تهیه کنیم. در این مقاله قصد داریم جامبو شلز خامه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
معرفی انواع غذاهای ایتالیایی
مواد اولیه
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
جامبو شلز ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف ۱ عدد
نمک به میزان لازم
قارچ ۲۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
پوره سیر ۱ قاشق چای خوری
کنسرو ذرت ۳ قاشق غذاخوری
اورگانو ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا دودی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چای خوری
ادویه لازانیا ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲.۳ پیمانه
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
یک عدد پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم و با روغن داخل تابه حرارت می دهیم. وقتی پیاز طلایی شد پوره سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. یک سینه بدون استخوان مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم. مرغ ها را به سیر و پیاز اضافه می کنیم. دقت کنید حرارت کم نباشد و آب میان بافتی مرغ خارج نشود. در ادامه پاپریکای دودی و ادویه لازانیا، ایتالیایی و اورگانو را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حالا نصف فلفل دلمه ای را نگینی خرد و اضافه می کنیم. قارچ ها را نیز خرد و اضافه می کنیم.
نمک، سس مایونز، پنیر خامه ای و کنسرو ذرت پخته شدهرا نیز اضافه و مخلوط می کنیم. می توانید نصف ادویه جامبو شلز را اضافه کنید. یک قابلمه را پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید. کمی داخل آب، نمک و روغن می ریزیم. آب که جوشید ۲۵۰ گرم جامبو شلز را داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی نرم شوند.
برای درست کردن سس جامبو شلز خامه ای، ۲ قاشق پنیر خامه ای با ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. . ۱.۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی، یک قاشق چای خوری پاپریکای دودی و مابقی ادویه جامبو شلز را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. دو قاشق غذاخوری سس کچاپ و نمک را نیز اضافه و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. حالا کم کم ۲.۳ پیمانه شیر را نیز اضافه می کنیم تا به غلظت لازم برسیم.
وقتی جامبو شلزها نرم شدند آنها را آبکش می کنیم.
یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم و نصف سس را کف ظرف می ریزیم. حالا باید داخل جامبوشلزها را از مواد آماده شده پر کنیم و داخل ظرف روی سس بچینیم. مابقی سس را روی جامبو شلزها می ریزیم. ۱۰۰ پنیر ترکیبی موزارلا و چدار روی جامبو شلزها می پاشیم.
ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پنیرها آب شود و روی جامبوشلز ما طلایی شود. پیش غذای ما آماده است. نوش جان.