زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: حلوایی که در این مقاله به شما آموزش داده شده از مخلوط سه آرد مختلف اعم از آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی درست می شود که بافت فوق‌العاده لطیف، عالی و خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان

بیشتر بخوانید:

روش تهیه حلوا برای ۱۵ نفر ؛ مرحله به مرحله | فوت و فن درست کردن حلوای ساده با آرد گندم

مواد لازم

آرد گندم ۱ پیمانه

آرد برنج ۱.۲ پیمانه

آرد نخودچی ۱.۲ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه

کره ۵۰ گرم

پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

شکر ۲ پیمانه

گلاب ۱ پیمانه

آب ۳ پیمانه

زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

ابتدا برای آماده کردن شربت حلوا، شکر را داخل یک ظرف می ریزیم و آب و گلاب را به آن اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا شکر حل شود و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. شهد زیاد به هم زدن احتیاج ندارد. وقتی شهد جوش آمد زعفران را به آن اضافه می کنیم و بعد از یک دقیقه آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و به سراغ تفت دادن آرد می رویم.

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان

آرد گندم یا آرد شیرینی پزی را در یک ظرف می ریزیم و مدام تفت می دهیم. برای گرفتن بوی خامی آرد حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز داریم لذا آرد را با حرارت کم به طور پیوسته تفت می دهیم. اگر حرارت را زیاد کنیم رنگ حلوا تیره می شود اما طعم خوبی پیدا نمی کند. اگر می خواهید طعم خوبی به خود بگیرد باید کمی حوصله به خرج دهید.

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان

وقتی رنگ آرد کرم یا نخودی شد، آرد برنج را به آن اضافه می کنم و ۴ دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم. سپس آرد نخودچی را به آن اضافه می کنیم. دقت کنید چون آرد نخودچی سریع می سوزد باید آن را مرحله آخر اضافه کنید. آردها را با هم ۴ دقیقه دیگر تفت می دهیم و زیر آن را خاموش می کنیم. بعد از اینکه آرد کمی خنک شد آن را الک می کنیم تا از گوله شدن حلوا جلوگیری کنیم.

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان

آرد الک شده را به تابه بر می گردانیم و کره، یک پیمانه روغن مایع و پودر هل را به آرد اضافه می کنیم و دوباره ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم و تفت می دهیم. بعد از روی حرارت برمی داریم و نصف شهد را می ریزیم و تند تند حلوا را هم می زنیم و در ادامه کم کم کل شهد را اضافه می کنیم تا حلوا جمع شود و سپس حلوا را گهواره می کنیم. یعنی باید تابه را به چپ و راست حرکت دهیم تا حلوا به صورت منسجم به دیواره های تابه برخورد کند. این کار باعث می شود هم انسجام حلوا بهتر شود هم اینکه حلوا حالت جا افتاده تر پیدا می کند و روغن حلوا کاملا روی سطح حلوا می آید و موجب براق شدن حلوای شما می شود.

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان

حالا می توانید حلوا را داخل ظرف سرو تزیین کنید. نوش جان.

طرز تهیه حلوای مجلسی سه آرد ویژه ماه مبارک رمضان



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا