طرز تهیه خرما بار ، میان وعده مقوی و انرژی بخش در زمستان
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: انرژی بار خرما یک انتخاب عالی برای افزایش انرژی در طول روز و همچنین ایدهآل برای اسنکهای سالم و مناسب برای ورزشکاران است.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه قهوه دالگونا با ۶ نکته طلایی | بدون رفتن به کافه از نوشیدن قهوهای هیجان انگیز لذت ببرید
مواد لازم
خرما بدون هسته ۱۵۰ گرم
آب یک چهارم پیمانه
کره بادام زمینی دو قاشق غذاخوری
جو پرک ۸۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
بادام۳۰ گرم
پسته ۲۵ گرم
کنجد ۶۰ گرم
نسکافه گلد یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
خرمای بدون هسته را با یک چهارم پیمانه آب در یک ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم تا خرماها نرم شوند. وقتی نرم شد حرارت را خاموش می کنیم و خرماها را با لیسک له می کنیم. در ادامه دو قاشق کره بادام زمینی به خرما اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک بافت کرم مانند پیدا کند.
در ماهیتابه ای جداگانه مواد خشک شامل شاپرک، گردو، بادام، پسته و کنجد را ترکیب می کنیم و ۵ دقیقه روی حرارت تفت می دهیم. باید مدام هم بزنیم تا مواد نسوزد.
بعد مواد را از روی حرارت برمی داریم و به مخلوط خرما و کره اضافه می کنیم و یک قاشق چای خوری نسکافه گلد را پودر و به ترکیب فوق اضافه می کنیم. حالا همه مواد را خوب با همدیگر مخلوط می کنیم. در سینی فر کاغذ نسوز می اندازیم و همه مواد را در سینی می ریزیم و خوب آنها را فشرده می کنیم. وقتی مواد را در سینی پهن کردیم با گوشت کوب فشار می دهیم تا خوب منسجم شوند.
در صورت دلخواه کمی پرک پسته و بادام روی مواد می ریزیم و با گوشت کوب فشار می دهیم. سینی را در فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر می گذاریم. بعد از اینکه از فر درآوردیم اجازه می دهیم خنک شود و بعد برش می زنیم. نوش جان.