طرز تهیه خورشت به + نکات آشپزی
همشهری آنلاین:
خورشت به
آماده سازی: نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد : ۴ نفر
مواد لازم:
گوشت:۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
میوه به :۳۰۰ گرم
آلو خورشتی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
شکر و آبلیموی تازه : هر کدام یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
لپه:دو سوم لیوان
زعفران دم کرده: یک سوم لیوان
روغن: به میزان لازم
دارچین، پودر سیر و نمک: به میزان لازم
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
۱.پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
۲. گوشت ها در اندازه های متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس پودر سیر و فلفل سیاه و در ادامه زردچوبه بیفزایید و تفت دهید.
۳. داخل گوشت یک لیتر آب بریزید تا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
۴. به را درشت خرد کنید. سپس هراه آلو بخارا و دارچین به گوشت اضافه کنید تا بپزند. وقتی خورش شما جا افتاد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد از نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید.
نکته: خورش به، معمولا با گوشت گوسفندی و گوساله تهیه میشود، اما میتوان با گوشت بوقلمون و مرغ یا حتی کاملا گیاهی بدون گوشت تهیه کرد.