طرز تهیه خورشت کدو با چاشنی غوره با طعمی بی نظیر
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در فصل تابستان حتما غوره بگیرید و فریز کنید تا در فصول دیگر بتوانید راحت و بی دغدغه خورشت کدو درست کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورشت غوره مسما ؛ یک غذای گیلانی جذاب مخصوص تابستان
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
کدو سبز ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز نگینی ۱ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
پوره گوجه فرنگی ۳ عدد
غوره ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
آب گوشت ۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پوست کدو سبزها را بکنید. پوست گوجه فرنگی ها را نیز بگیرید و آن را پوره کنید.
نکته: اگر آب گوشت نداشتید می توانید از استاک گوشت قرمز یا مرغ استفاده کنید.
کدوها را درسته سرخ کنید و کنار بگذارید.
به گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده (حتما آب پیاز را بگیرید)، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید و گوشت ها را قلقلی کنید و در ماهیتابه سرخ کنید و کنار بگذارید.
در همان ماهیتابه پیازها را نیز تفت دهید و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید. رب گوجه فرنگی را نیز با پیاز تفت دهید تا بومی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه پوره گوجه فرنگی و آب گوشت را اضافه کنید تا سس مورد نظر درست شود.
وسط کدوهایی که از قبل سرخ کرده بودید را باز کنید و داخل آن را با غوره پر کنید. حالا کدوها را داخل سس بگذارید و در سس هم کمی غوره بگیرید. گوجه های گیلاسی را هم به خورشت اضافه کنید و درب آن را بگذارید و زیر حرارت را کم کنید تا خوب جا بیفتد. بعد از نیم ساعت خورشت کدوی شما آماده است و می توانید با برنج کته میل کنید. نوش جان.
نکات طلایی
می توانید به جای گوشت چرخ کرده از تکه های گوشت در خورشت یا مرغ استفاده کنید.
حتما نباید بادمجان را درسته سرخ کنید و می توانید ورقه ورقه و سرخ کنید.