زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه دونر کباب ترکیه ای که خیلی سریع آماده می شود


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی:‌ کباب‌ترکی یا دونر کباب به معنای کباب چرخان و چرخنده است که منشأ آن از شهر بورسا در جنوب استانبول سرچشمه می‌گیرد. این غذا در اصل به‌صورت افقی روی زغال آویزان بوده است.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کاکوری؛ کباب هندی نرم و آبدار

طرز تهیه دونر کباب ترکیه ای که خیلی سریع آماده می شود

مواد اولیه

گوشت چرخ شده ترکیب گوسفند و گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پوره سیر ۱ قاشق چای خوری
آویشن(پودر نباشد) ۱ قاشق چای خوری
اورگانو نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر ۱ قاشق چای خوری
فلفل و نمک به مقدار کم
ماست ۶ قاشق غذاخوری
جعفری ۴ قاشق غذاخوری
سماق ۲ قاشق غذاخوری
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۴ عدد
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
آب لیموترش کمی

طرز تهیه

برای تهیه ساندویچ دونر کباب ترکیه ای، ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل میکسر می ریزیم و به آن یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته ایم اضافه می کنیم. ادویه های پوره سیر، آویشن، ارگانو ،پاپریکا، پول بیبر، نمک و فلفل سیاه (از هر کدام یک قاشق چای خوری) را به گوشت اضافه می کنیم. برای ترد شدن گوشت ۳ قاشق غذاخوری ماست هم اضافه و مواد را میکس می کنیم. گوشت که منسجم شد روی کاغذ روغنی می ریزیم و دو طرف کاغذ را لوله می کنیم تا گوشت به شکل سوسیس دربیاید. گوشت باید حداقل ۶ ساعت داخل فریزر بماند تا منجمد شود.

حالا برای داخل ساندویچ یک عدد پیاز را خلالی خرد می کنیم و به آن سماق و ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده می زنیم. همه را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

برای سس این ساندویچ ۳ قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری مایونز، پودر سیر، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، خیارشور رنده شده، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم.

در ادامه گوشت را از فریزر در می آوریم و از کاغذ جدا می کنیم و با چاقوی تیز خیلی نازک برش می زنیم. تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم. وقتی کامل داغ شد ورقه های گوشتی که برش زدیم را داخل تابه می چینیم. هر طرف گوشت را دو سه دقیقه تفت می دهیم. دقت کنید حرارت باید بالا باشد تا گوشت آب نیندازند. بعد از سرخ شدن گوشت ها، شروع به آماده کردن ساندویچ می کنیم.

نان باگت فرانسوی یا هر نان دیگری مانند نان تافتون را از وسط باز می کنیم و یک لایه سس می ریزیم، کاهو و گوجه فرنگی می گذاریم و کباب های دونر و ترکیب پیاز و سماق و جعفری که از قبل آماده کرده بودیم را وسط نان می گذاریم و دوباره روی گوشت ها سس می ریزیم و تمام. امیدواریم این ساندویچ خوشمزه را برای اعضای خانواده خود درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

طرز تهیه دونر کباب ترکیه ای که خیلی سریع آماده می شود

طرز تهیه دونر کباب ترکیه ای که خیلی سریع آماده می شود



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا