زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه سالاد تابستانی ذرت و مرغ مخصوص دورهمی ها


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: سالاد ذرت و مرغ یک سالاد تابستانی شیک و بسیار ساده مخصوص دورهمی ها و مهمانی هاست . این سالاد در کمترین زمان ممکن آماده می شود و به دلیل وجود تکه های مرغ در آن می توان به عنوان میان وعده و حتی وعده اصلی نیز میل کرد.

بیشتر بخوانید:

سالاد را قبل از غذا بخوریم یا بعد از غذا ؟

طرز تهیه سالاد تابستانی ذرت و مرغ مخصوص دورهمی ها

مواد لازم

کنسرو ذرت ۴ پیمانه
لیموی تازه ۲ عدد
کلم بنفش و سفید ۲ پیمانه از هر کدام
پیازچه ۴عدد
خیارشور ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
آویشن ۲ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
سس مایونز ۱ پیمانه
نمک، فلفل و پودر گشنیز به میزان لازم
سینه مرغ ۱ عدد بزرگ

طرز تهیه

در سالادها مقدار چاشنی و سبزیجات سالاد بستگی به خودتان دارد و می تواند کم یا زیاد باشد. دقت کنید در سالاد ذرت مقدار ذرت باید بیشتر از سایر مواد باشد تا طعم غالب داشته باشد. مواد لازم برای تهیه این سالاد برای ۸ نفر است.

ابتدا سینه مرغ را به تکه های کوچک تر برش و با کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید . هنگام اضافه کردن مرغ به سالاد دقت کنید تا کامل سرد شده باشد و سپس این کار را انجام دهید. برای اینکه مزه بهتری به خود بگیرد می توانید به صورت گریل نیز آن را آماده کنید.

سس مایونز را داخل یک ظرف بریزید و شکر، پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید و در آخر به آن آب لیموی تازه اضافه کنید.

سس را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خورد هم بروند و سس سالاد خنک شود.

در داخل ظرف سرو سالاد همه مواد سالاد یعنی کلم سفید و بنفش، گوجه فرنگی، خیارشور، ذرت و پیازچه را مخلوط کنید. به جای خیار می توانید از خیارشور استفاده کنید. در این مرحله سس را به سالاد اضافه و مخلوط کنید. اگر نارنج هم داشته می توانید به سالاد اضافه کنید. سالاد ذرت را ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها حسابی به خورد هم بروند. موقع سرو کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید. اگر روی سالاد پودر پنیر پارمیسان و سبزیجات معطر مانند شوید یا جعفری هم بریزید طعم آن را فوق العاده می کند. نوش جان.

طرز تهیه سالاد تابستانی ذرت و مرغ مخصوص دورهمی ها



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا