زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه فسنجان مجلسی با مرغ به روش رستورانی


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: امروز قصد داریم طرز تهیه فسنجان را با مرغ که بیشتر در دسترس همگان قرار دارد آموزش دهیم. دقت کنید طعم ترش یا شیرینی آن به مزاج خودتان بستگی دارد و می توانید از رب انار ملس یا ترش استفاده کنید. در ادامه برای آموزش این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

انواع غذای شمالی خوشمزه؛ طعم ناب گیلان و مازندران در سفره شما

طرز تهیه فسنجان مجلسی با مرغ به روش رستورانی

مواد اولیه

مغز گردو ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۲ عدد
رب انار ملس ۵ قاشق غذاخوری
مرغ ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، پودر پیاز، فلفل سیاه و شکر به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا گردوها را آسیاب کنید. دقت کنید گردوها را خیلی له نکنید و اجازه دهید موقع خوردن کمی زیر دندان بیاید.

گردوها را با حرارت متوسط بدون روغن حدود ۳ دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید تا نسوزد. این کار کمک می کند تا بوی خامی گردو از بین برود و به روغن انداختن خورشت فسنجان کمک می کند.

یک پیاز رنده شده را روی حرارت بگذارید تا آب آن کشیده شود و با کمی روغن آن را سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد مرغ را اضافه کنید و تفت دهید و در ادامه گردوهای تفت داده شده را اضافه کنید و مجدد ۳ دقیقه تفت دهید. در ادامه زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر پیاز را اضافه کنید و تفت دهید. ۱.۵ لیتر آب هم دمای محیط به قابلمه اضافه کنید. اول حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید وقتی جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا ریز ریز جوش بزند. قابلمه باید ۴ ساعت روی حرارت باشد.

نیم ساعت از پخت گردو که گذشت زعفران دم کرده را اضافه کنید.

بعد از گذشت ۳ ساعت از پخت، رب انار و نمک خورشت را اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر دوست دارید خورشت شما کمی شیرین شود می توانید از یک قاشق مرباخوری شکر استفاده کنید. اگر ترش دوست دارید از رب انار ترش استفاده کنید. یک ساعت آخر خیلی خورشت را با قاشق به هم نزنید تا خورشت شما خوب به روغن بیاندازد. برای روغن انداختن خورشت فسنجان در یک ساعت آخر ۳ تکه یخ قالبی داخل آن بیاندازید و نیم ساعت بعد ۳ تکه دیگر. بعد از ۴ ساعت خورشت فسنجان ما آماده است. نوش جان.

طرز تهیه فسنجان مجلسی با مرغ به روش رستورانی



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا