زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای سنتی زمستانی مخصوص وگن ها


همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: نرگسی اسفناج یک غذای ساده، خوشمزه و سریع برای وعده‌های سبک یا شام است که معمولاً با اسفناج، تخم‌مرغ و پیاز درست می‌شود. این غذا به‌دلیل وجود اسفناج سرشار از آهن و ویتامین‌هاست و یک گزینه عالی برای تقویت بدن محسوب می شود.

بیشتر بخوانید:

ته چین اسفناج؛ منوی ویژه گیاه خواران + طرز تهیه

طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای سنتی زمستانی مخصوص وگن ها

مواد لازم برای ۳ نفر

اسفناج یک کیلو
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا اسفناج ها شسته و در یک قابلمه بزرگ می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود. نیازی نیست که آب داخل قابلمه بریزید چون برگ های اسفناج آب زیادی دارد کافی درب قابلمه را بگذارید تا با بخار بپزد و آبش کشیده شود.

در ظرفی جداگانه پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید و به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید. سپس دو عدد تخم مرغ در ماهیتابه بشکانید و خوب با پیاز داغ هم بزنید تا کاملا تخم مرغ ها بپزد و سفت شود.

بعد از اینکه آب اسفناج ها کاملا کشیده شد مخلوط پیاز و تخم مرغ را به اسفناج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ به طور یکسان در همه قسمت های اسفناج پخش شود و با یک گوشت کوب کمی اسفناج ها را له کنید. این کار باعث می شود طعم ها خوب به خورد هم برود. نرگسی اسفناج ما آماده است و شما می توانید این غذای خوشمزه را با ماست سرو کنید.

طرز تهیه نرگسی اسفناج، غذای سنتی زمستانی مخصوص وگن ها



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا