طرز تهیه کتلت تره فرنگی با گوشت چرخ کرده + فوت و فن
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، کارشناس و مدرس آشپزی، طرز تهیه کتلت تره فرنگی با گوشت چرخ کرده را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۵۰ دقیقه
پخت: ۱۵ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
تره فرنگی: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
هویج: یک عدد
تخم مرغ: یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱. در ابتدا تره فرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینیها را رنده کرده و تره فرنگی و هویج بیفزایید.
۲. حالا گوشت چرخ کرده را به مواد افزوده و با دست به خوبی ورز دهید تا مایه منسجم شود. سپس یک عدد تخم مرغ شکسته و در کاسه بریزید.
۳. در ادامه، ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را داخل مایه کتلت ریخته و مواد را خوب هم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شوند.
۴. حالا روی مواد را سلفون کشیده و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و انسجام یابد.
۵. در نهایت داخل تابه مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. سپس مواد را به دلخواه شکل داده و داخل تابه سرخ کنید.
نکته:
در تهیه این کتلت بهتر است از گوشت چرخ کردهای استفاده کنید که کمی چربی داشته باشد. گوشت فاقد چربی باعث سفت شدن کتلت میشود.