زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه کتلت تره فرنگی با گوشت چرخ کرده + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری، کارشناس و مدرس آشپزی، طرز تهیه کتلت تره فرنگی با گوشت چرخ کرده را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۵۰ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

تره فرنگی: یک عدد

سیب زمینی: یک عدد

هویج: یک عدد

تخم مرغ: یک عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. در ابتدا تره فرنگی‌ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی‌ها را رنده کرده و تره فرنگی و هویج بیفزایید.

۲. حالا گوشت چرخ کرده را به مواد افزوده و با دست به خوبی ورز دهید تا مایه منسجم شود. سپس یک عدد تخم مرغ شکسته و در کاسه بریزید.

۳. در ادامه، ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را داخل مایه کتلت ریخته و مواد را خوب هم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شوند.

۴. حالا روی مواد را سلفون کشیده و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و انسجام یابد.

۵. در نهایت داخل تابه مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. سپس مواد را به دلخواه شکل داده و داخل تابه سرخ کنید.

نکته:

در تهیه این کتلت بهتر است از گوشت چرخ کرده‌ای استفاده کنید که کمی چربی داشته باشد. گوشت فاقد چربی باعث سفت شدن کتلت می‌شود.

طرز تهیه کتلت تره فرنگی با گوشت چرخ کرده + فوت و فن



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا