طرز تهیه کتلت روسی با مرغ ؛ ساده و خوشمزه بدون جذب روغن
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: کتلت روسی که با نام «کتلت اوکراینی» هم شناخته میشود، یک خوراک خوشمزه با گوشت چرخ کرده است که ما امروز قص داریم طرز تهیه آن را با سینه مرغ که در دسترس تر است آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کتلت مرغ سوخاری به روش رستورانی ؛ غذایی باب طبع کودکان
مواد اولیه
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری تازه ۱ دسته
تره ۱ دسته
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را با ریز ریز و سپس ساطوری کنید. اگر غذاساز دارید می توانید با آن، سینه مرغ را چرخ کنید.
یک عدد سیب زمینی را با دنده ریز دنده کنید.
یک عدد هویج ریز را هم با دنده ریز، رنده کنید.
یک عدد پیاز بزرگ را نیز با دنده درشت رنده کنید.
حالا آب مواد را بگیرید و به سینه مرغ اضافه کنید. سه حبه ریز را هم رنده یا له کنید و به مواد اضافه کنید.
یک دسته تره و جعفری تازه را نیز خرد و به مواد اضافه کنید. به هیچ عنوان از سبزی خشک اضافه نکنید.
سس مایونز و 2 عدد تخم مرغ، نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، شوید خشک و آرد را نیز اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرخ کنید.
این نوع کتلت به هیچ عنوان جذب روغن ندارد و می توانید با روغن کمی آن را سرخ و نوش جان کنید.