طرز تهیه یک نوع آش با برنج برای ماه رمضان
همشهری آنلاین: این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان، بسیار مقوی و سالم است. آش برنج با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزئین میشود که طعم و مزهای بینظیر به آن میبخشد. این غذا به ویژه در فصلهای سرد سال محبوب است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و گرمکننده سرو شود.
آش برنج
آمادهسازی: نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد:۴نفر
مواد لازم:
برنج: ۳۰۰گرم
عدس: ۱۵۰گرم
پیاز:یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
سبزی آش: ۲۰۰ گرم
زردچوبه: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.برنج و عدس را بپزید. سپس سبزیآش خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
۲.پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. سپس زردچوبه را بیفزایید.
۳.گوشت چرخ کرده را به پیاز افزوده و مدام هم بزنید تا گوشتها به یکدیگر نچسبند و کاملا از همدیگر جدا شوند. سپس به مخلوط برنج و عدس اضافه کنید.
۴.نیم ساعت به مواد زمان بدهید تا بپزد. در این فاصله میتوانید کمی آب لیموی تازه یا آب نارنج بهآش اضافه کنید.
۵.زمانی کهآش کاملا جا افتاد و همه مواد یکدست شدند، آش را در ظرف مناسب سرو کنید.
نکته:
برای بهتر شدن طعمآش میتوانید از مخلوط فلفل قرمز وسیاه هم استفاده کنید.